Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i mostrar publicitat relacionada amb les teves preferències mitjançant l'anàlisi dels seus hàbits de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació
la Setmana del Llibre en Català

Facebook
Twitter
Flickr
Instagram
Expositors
Col·laboradors

Expositors
Expositors

La Setmana'16 comença amb un rècord: no hi havia hagut mai tants expositors! Aquest any en trobareu fins a 150 entre segells editorials, llibreries i institucions. Això converteix La Setmana en la oferta més gran de la història de llibres i publicacions en català.  Hi trobareu novetats, però també llibres de fons, i gaudireu d'un tracte molt directe amb editors i llibreters.

 

Veniu a descobrir els expositors als mòduls que estrenem aquest any, pensats com una continuació de la característica teulada del mercat de Santa Caterina.  I gaudiu de les més de 230 activitats que us proposaran, juntament amb les biblioteques públiques i entitats culturals que dinamitzen i faciliten l'accés a la cultura. Us esperem!

Expositors


Llistat d'expositors
Abacus

Fundada l'any 1968, Abacus cooperativa compta amb més de 770.000 socis de consum i 478 socis de treball. És líder en la distribució de llibres, béns educatius, culturals i d'oci a Catalunya.


Caseta 30-31

http://www.abacus.coop

Abacus
Acanto

Portem vint-i-cinc anys publicant llibres pràctics il·lustrats. Amb un ampli ventall de temes, cuidem amb cura les nostres publicacions, per oferir continguts rigorosos i útils.


Caseta 2

http://www.editorialacanto.com

Acanto
Acontravent

A Contravent va néixer el juny de 2008, amb la intenció de convertir-se en un referent del periodisme literari català. I de l'humor.


Caseta 23

http://www.acontravent.cat

Adesiara

Editorial petita i independent, llibres de qualitat exclusivament en català oferint amb traduccions acurades, algunes de les obres més destacades de la literatura universal de tots els temps. 


Caseta 59-60

http://www.adesiaraeditorial.cat

Adesiara
AdiA Edicions

AdiA Edicions és una editorial especialitzada en poesia, en passió i en acció literària de carrer. La revolució de les lletres és l'argument, i la llengua, l'eina i l'arma de futur.


Caseta 25

http://www.adiaedicions.com

Al·lots

Llibreria Al·lots és una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil. Un lloc a on busquem apropar, amb cura i dedicació, als petits al fantàstic món de la lectura. Àlbums il·lustrats, narrativa, novetats i fons. En especial ens mou la narrativa dels nostres autors.


Caseta 20-21

http://www.llibreriaallots.com

Al·lots
Albertí Editor

Editorial catalana independent fundada l'any 1954. L'any 1961 el primer diccionari "Diccionari castellà-català, català-castellà". Avui tenim la col·lecció de "Diccionaris", "Història" i "Orígens". 


Caseta 52

http://www.albertieditor.cat

Albertí Editor
Alrevés/Crims .cat

Editorial Alrevés busca la publicació de propostes d'interès, ja siguin de ficció o de no ficció. Som partidaris del tracte personalitzat, amb autors, dissenyadors, traductors, tots els agents que intervenen en l'elaboració del llibre, la nostra intenció és fer arribar al que ens apassiona, al major nombre de lectors.


Caseta 55-56

http://www.alreveseditorial.com

Alrevés/Crims .cat
Amat

Editorial Amat neix al 1984 i és un segell especialitzat en llibres de Salut, Alimentació i Autoajuda pensats per donar eines per viure més i millor.

 


Caseta 8-9

htpp://www.amateditorial.com

Amat
Àmbit Serveis Editorials

Àmbit és una editorial ubicada a Barcelona. Al llarg dels seus més de 30 anys d'història s'ha especialitzat principalment en l'edició de llibres d'art, fotografia, il·lustrats.


Caseta 43

https://www.facebook.com/ambit.editorial

Àmbit
Anagrama

Anagrama, editorial independent fundada el 1969 per Jordi Herralde, ha publicat més de 3.000 títols, tant de narrativa com d'assaig. La col·lecció en català «Llibres Anagrama» va arrencar el 2014 amb la traducció d'Ampliació del camp de batalla, de Michel Houellebecq. Aquesta tardor arribarà als trenta-dos títols.


Caseta 33

https://www.anagrama-ed.es

Angle Editorial

Angle Editorial és una editorial central i global que compta dins del seu catàleg amb col·leccions que abasten la narrativa, l'assaig, la poesia, l'humor, biografies i memòries, i llibres il·lustrats de gran format.


Caseta 38-39

http://www.angleeditorial.com

Angle Editorial
Animallibres

Animallibres és un segell editorial especialitzat en literatura infantil i juvenil amb l'objectiu de fomentar la lectura.  Aposta per una literatura de qualitat que ajudi els nens i les nenes a créixer amb històries divertides, màgiques i originals. 


Caseta 26-27

http://www.animallibres.cat

Animallibres
Ara Llibres

Ara Llibres és una editorial cooperativa al servei de la cultura catalana, compromesa amb la innovació i amb vocació internacional. Amb una aposta ferma per a la generació d'idees, la creativitat i la innovació. 


Caseta 40

http://www.arallibres.cat

Ara Llibres
Arcàdia

Arcàdia és un segell editorial independent creat amb la voluntat d'oferir un catàleg de textos escollits que contribueixin a la difusió de la història de les idees i de les seves manifestacions contemporànies. El 2014 Arcàdia incorpora una línia de llibres infantils, «la meva arcàdia», per estimular l'esperit crític entre els lectors més joves.


Caseta 44-45

http://www.arcadia-editorial.com

Arrela

Arrela neix el 2013 a Menorca. Des de la perifèria de la perifèria, doncs, publiquem exclusivament en català autors amb projecció dins tot el nostre àmbit lingüístic. Narrativa, assaig i una clara aposta per la poesia, sempre seguint criteris d'ecoedició.


Caseta 22

http://www.editorialarrela.cat

Arrela
Associació d'Editors del País Valencià

L'Associació d'Editors del País Valencià, que fou fundada el 5 de setembre de 1990, està centrada en: La defensa, promoció i difusió de l'edició de llibres i publicacions editats per les editorials valencianes, parant especial esment i dedicació a les publicacions en valencià.


Caseta 54

http://www.aepv.net

Associació Llibre del Pirineu

Aquesta associació s'ha creat amb l'objectiu principal de revitalitzar i revaloritzar el món del llibre del Pirineu.


Caseta 36

https://www.facebook.com/AssociacioLlibreDelPirineu

Bambú

Editorial Bambú és un segell jove d'Editorial Casals que, des de l'any 2006, edita obres literàries d'ara i de sempre per a lectors a partir de sis anys. Els títols que integren el nostre catàleg pertanyen a gèneres molt diversos, però tots comparteixen un tret comú, prioritari i irrenunciable: la qualitat, literària i d'edició. El nostre propòsit és fer llibres que acompanyin els lectors al llarg del camí de la vida.


Caseta 2

http://www.editorialbambu.com/ca/novetats

Barcanova

Editorial Barcanova adreça les seves publicacions en llengua catalana a primers lectors, infants i joves, amb l'objectiu principal de difondre el gust per la lectura i potenciar la creació de lectors.


Caseta 5-6

www.barcanova.cat

Baula

Baula fundada el 1993 a Barcelona, vinculada al Grupo Edelvives, publica materials per a diferents etapes educatives (Educació Infantil, Educació Primària, ESO i Batxillerat) i llibres de literatura infantil i juvenil.


Caseta 30-31

http://baula.com

Baula
Bellaterra

Edicions Bellaterra,amb un caràcter interdisciplinari i particular accent en les propostes més crítiques i innovadores amb una línia editorial basada en la difusió d'obres de caràcter acadèmic o d'alta divulgació de les ciències socials.


Caseta 22

http://www.ed-bellaterra.com

Bellaterra
Ben Vil

Ben Vil, neix l'any 1958 de la mà del senyor Eduardo Beneyto i de la seva esposa Mª. Àngels Vilalte amb el nom de BEN TOR com a empresa familiar que es dedica a la venda i distribució de llibres al major i al detall, amb seu a Barcelona. En L'any 1988 es converteix en societat anònima i canvia l'antic nom per l'actual Ben Vil, SA.


Caseta 8-9

http://www.benvil.com

BiraBiro Editorial

A BiraBiro ens agrada llegir per llegir, perquè llegir és aprendre, descobrir, distreure's, passar-s'ho bé, plorar, formar-se, riure, jugar, créixer... Us oferim propostes de títols engrescadors, desenfadats i potser transgressors, però sempre amb el rigor i la qualitat que són inherents en l'amor pels llibres.


Caseta 26-27

http://birabiroeditorial.com/novetats

Blackie Books

Blackie Books és una petita editorial independent fundada a Barcelona el 2009. Es distingeix pel seu catàleg eclèctic, que va des dels clàssics fins a l'àlbum infantil, passant per l'assaig pop i la literatura contemporània, així com pels seus dissenys cuidats en tapa dura de gran qualitat.


Caseta 33

http://www.blackiebooks.org

Blume

Cinquanta anys d'experiència, buscant la qualitat, el rigor i la cura en els continguts, així com la varietat i la innovació en els temes, per tal que els llibres publicats aconsegueixin convertir-se en una línia editorial amb sentit i compromís.


Caseta 2

http://www.blume.net

Blume
Bridge

Bridge és un pont entre generacions. Va dirigit a un públic de joves adults i d'adults joves, d'aquells que volen aprendre coses, que necessiten eixamplar el seu món, que busquen un nou camí.
A Bridge els llibres són tan únics com els seus lectors. Sorprenen en el fons, en la forma, en l'estil, el contingut. Provoquen, fan riure, són contundents. Mesclen gèneres, salten de la ficció a la no ficció, creen formats, mai tenen por.


Caseta 30-31

Brúixola

Després de gairebé un segle de trajectòria educativa, Grupo Editorial Bruño va iniciar al 1988 la publicació de materials complementaris i de literatura infantil i juvenil, amb prestigiosos autors clàssics i contemporanis. Edita en català amb el seu segell Brúixola.
 


Caseta 48

http://www.editorial-bruno.es

Brúixola
Cafè Central Poesia

Cafè Central és un projecte editorial de poesia nascut al 1989. Des de la seva creació, s'ha esforçat per difondre la poesia (tant la catalana com d'altres llengües) no solament amb la publicació de textos sinó fent servir tots els mitjans possibles per a la seva difusió: recitals, seminaris.


Caseta 1

http://www.cafecentral-poesia.cat

Capital Books

Capital Books neix amb la vocació de publicar llibres per ser llegits i gaudits. Literatura d'entreteniment en català i de qualitat. Llibres que ens faran tornar a llegir. Capital Books és un segell creat per 9 Grup Editorial, format per Angle Editorial i Cossetània Edicions.


Caseta 38-39

http://capitalbooks.cat

Casa Anita

Casa Anita és una llibreria especialitzada en literatura infantil i juvenil i àlbums il·lustrats per a infants i adults. La tria dels llibres respon a una selecció acurada i personal amb criteris de qualitat per sobre de la comercialitat o bé d'estricta novetat.


Caseta 5-6

http://www.casaanitallibres.com

Casa Anita
Casa del Llibre

Fundada l'any 1923, Casa del Llibre reforça la tradició llibretera.Un milió de referències al seu catàleg ofereix una gamma de serveis,comandes personalitzades, la venda a organismes i biblioteques, l'agenda cultural i la venda d'e-books a la web.


Caseta 15-16

http://www.casadellibro.com

Casa del Llibre
Catedral

Catedral demostra que les obres destinades al gran públic no han d'estar renyides amb la qualitat. El lector hi troba sentiments universals, protagonistes amb els quals connecta de manera immediata. Les novel·les trasbalsen des de la primera pàgina, i ens porten fins al final en un remolí d'emocions intenses.
Catedral són llibres sobre mons únics i suggeridors, ja siguin ficticis o reals. I és que l'editorial també publica obres de no ficció que ens fan canviar la nostra manera de mirar la realitat.


Caseta 30-31

Club Editor

Club Editor és una editorial independent que publica literatura contemporània en català.Va ser fundada el 1959 per dos escriptors, Joan Sales i Xavier Benguerel.


Caseta 25

http://clubeditor.blogspot.com.es

Club Editor
Cocobooks

És un projecte editorial  infantil i juvenil  que  estimula la creativitat a través de les arts plàstiques. Cuidem al màxim l'estètica i la qualitat de les publicacions.


Caseta 2

http://cocobooks.com

Columna Edicions

Columna Edicions, fundada l'any 1985, va irrompre amb èxit en el món editorial català amb la vocació de crear lectors mitjançant la publicació d'autors estrangers com ara Tom Sharpe, David Leavitt, Bret Easton Ellis, Jay Mclnerney, Woody Allen i la recuperació de grans obres clàssiques per al seu catàleg.


Caseta 30-31

http://www.columnaedicions.cat

Columna Edicions
Comanegra

L'editorial Comanegra té la vocació d'aportar propostes originals i fresques al lector, centrades en la difusió cultural i artística, el lleure i el creixement personal. Treballem els llibres amb cura i il·lusió i apostem per la producció local, amb la recent creació del segell llibre local.cat.


Caseta 20-21

http://www.comanegra.com

Comanegra
Combel

Combel Editorial és un segell que des de l'any 1989 edita llibres il·lustrats per a nens i nenes amb la intenció de posar al seu abast uns materials de qualitat que els acompanyin en la seva formació com a lectors. La selecció dels materials que editem es fonamenta en dos principis bàsics: la presència d'un valor educatiu al darrere, i l'exigència de qualitat, tant pel que fa al text com a la il·lustració. D'acord amb la nostra vocació d'anar més enllà, l'any 2006 vam obrir una filial a Mèxic.


Caseta 2

http://www.combeleditorial.com/ca

Corimbo

Editorial independent de llibres infantils fundada al 1998.


Caseta 5-6

http://www.corimbo.es

Cossetània Edicions

Cossetània Edicions és una editorial amb seu a Valls creada l'any 1996. Actualment Cossetània Edicions disposa d'un catàleg de més 1.400 títols repartits en una quarantena de col·leccions i edita un centenar de títols l'any. Alguns llibres de l'editorial han obtingut diverses distincions. Cossetània és una editorial generalista de totes formes en el catàleg hi destaquen per la seva importància les col·leccions que fan referència a excursionisme, turisme, cuina, natura, cultura popular, esports, narrativa i assaig entre altres temàtiques.


Caseta 57-58

http://www.cossetania.com

Cossetània Edicions
Cruïlla

Des de 1984 Editorial Cruïlla es dedica a la publicació de llibres per a infants i joves des del doble vessant educatiu i literari. Durant els gairebé trenta anys d'activitat editorial hem mantingut la fidelitat als orígens amb una voluntat de renovació i excel·lència. Treballem per una formació no tan sols cultural, sinó també social i humana i que considera la persona, el nen i el jove, eix central del procés formatiu.


Caseta 30-31

http://www.llegircruilla.cat

Cruïlla
Del Serbal

A Ediciones del Serbal fem publicacions divulgatives, llibre de text, novel·la, art i humanitats en general. També tenim una línia de llibres de caràcter pràctic contextualitzats en l'entorn de l'ecologia urbana: el nostre objectiu és aconseguir petits canvis en nosaltres mateixos.


Caseta 22

http://www.edicionesdelserbal.com/

Del Serbal
Destino

Des dels seus inicis l'any 1942, Destino ha publicat els escriptors més reconeguts en llengua catalana. El seu projecte editorial combina prestigi i creació en narrativa i assaig. Al seu catàleg s'hi troba l'obra completa de Josep Pla. Des del 1968 convoca anualment el Premi Josep Pla, guardó que ha reconegut autors com ara Terenci Moix, guanyador de la primera edició, Baltasar Porcel, Josep Maria Castellet, Maria Mercè Roca, Miquel de Palol, Empar Moliner i, més recentment, Llucia Ramis, Cristian Segura, Rafel Nadal i Genís Sinca.


Caseta 30-31

http://www.grup62.cat/editorial-ediciones-destino-85.html

Destino
Diputació de Barcelona

Llibreria de la Diputació, especialistes en administració pública.


Caseta 42

http://www.diba.cat/llibreria

Edicions 62

Edicions 62 va néixer l'any que li dóna nom. Exactament, per Sant Jordi del 1962, quan va aparèixer el primer llibre de la nova empresa: Nosaltres els valencians, de Joan Fuster. En molt poc temps, i a desgrat d'unes circumstàncies que no eren ni políticament ni econòmicament favorables, l'editorial va arribar a ser com la volien els seus fundadors, Ramon Bastardes i Max Cahner: una editorial generalista, universal i moderna. En aquest sentit, va ser decisiva la tasca de qui n'ha estat director literari durant prop de 40 anys, Josep M. Castellet.


Caseta 46-47

http://www.grup62.cat/editorial-edicions-62-64.html

Edicions 62
Edicions B

Ediciones B es va constituir l'any 1986 a Barcelona tenint com a objecte social principal l'edició, publicació, distribució i venda de llibres, revistes i altres publicacions. Apostem amb valentia i tenacitat pel futur. Per a això amb escollit criteri editorial, eficàcia en la gestió i un il·lusionat equip humà projectem revitalitzar l'univers dels llibres amb nous i ambiciosos projectes. Esperem que ens acompanyis en el nostre camí.


Caseta 48

http://www.edicionesb.com/index.php

Ediciones B
Edicions Bromera

Edicions Bromera porta quasi 30 anys oferint als lectors obres literàries de qualitat que fomenten el plaer per la lectura en la nostra llengua. Amb més de 2.000 títols, tenim un catàleg que combina gèneres molt diversos i propostes per a totes les edats.


Caseta 26-27

http://www.bromera.com

Edicions Bromera
Edicions Cal·lígraf

Edicions Cal·lígraf som una petita editorial nascuda a finals del 2011, amb seu a Figueres (Alt Empordà). Volem que els nostres llibres siguin interessants no només pel contingut sinó que també cuidem l'edició.


Caseta 1

http://www.edicionscalligraf.com

Edicions Calígraf
Edicions Casablanca

El contacte directe amb els nens i nenes que ens visiten des de fa anys al Mas Casablanca, ens va fer evident l'interès que hi ha pel món rural i la vida a pagès. Arrel d'això vam crear els contes d'en Fermí i la Valentina.


Caseta 37

http://www.edicionscasablanca.com

Edicions de 1984

Edicions de 1984, que enguany celebra els trenta anys d'existència, és una editorial independent que publica narrativa, poesia i assaig. La nostra obsessió és el nostre catàleg i, sempre que sigui possible, fem política d'autor mitjançant la publicació de la seva obra completa.


Caseta 34-35

http://www.edicions1984.cat/contenidos.cfm?cod=inici&sugerencia=inici&tipopag=contenido

Edicions de 1984
Edicions del Periscopi

Edicions del Periscopi és una editorial independent que té per objectiu seleccionar i editar per al lector en català obres contemporànies que destaquin pel seu valor literari, així com fer de lligam entre importants veus narratives.


Caseta 63-64

http://www.periscopi.cat

Edicions del Periscopi
Edicions del Pirata

Edicions del Pirata és una editorial infantil i juvenil en català creada l'any 2004. Ens mou l'ànim de promoure l'hàbit de la lectura entre els més joves i creiem que la millor manera d'aconseguir-ho és fent passar una bona estona als nostres lectors.


Caseta 49

http://edicionsdelpirata.cat

Edicions Galerada

Galerada és una petita editorial cooperativa del Maresme, creada l'any 1996, especialitzada en l'edició d'assaig, poesia i narrativa i de revistes universitàries.Caseta 43

http://www.galerada.cat

Edicions Galerada
Edicions Saldonar

Edicions Saldonar treballa perquè els llibres que publica tinguin l'exigència d'aportar elements originals al debat literari i social, amb edicions fetes des del món més actual. Publica obres de ficció (Narratives), de no-ficció (Periodistes) i reculls poètics (Poemes).


Caseta 55-56

http://www.saldonar.com

Edicions Saldonar
Edicions Sidillà

Libres de prop per anar lluny: insòlits, atractius, llegidors i necessaris.


Caseta 1

http://www.edicionssidilla.cat

Edicions Sidillà
Editorial Alpina

Editorial Alpina 70 anys al servei del món excursionista, la natura i la cultura. Editorial especialitzada en mapes, guies i llibres de muntanya.Caseta 57-58

http://www.editorialalpina.com

Editorial Alpina
Editorial Base

Editorial Base fou fundada l'any 1972 amb un clar compromís al servei del país. Està especialitzada en l'edició facsímil d'obres històriques de gran importància per al coneixement i l'estudi de la història de Catalunya així com en l'edició de llibres de no ficció que comprenen l'assaig, l'actualitat política i social, la psicologia, la investigació periodística, l'humor, la divulgació i les biografies.


Caseta 2

http://www.editorialbase.com

Editorial Base
Editorial Efadós

Recuperar i promoure la cultura popular catalana és la filosofia de la nostra editorial. Cada títol és producte d'un treball minuciós, fet amb cura i rigor, que permet difondre el valor del patrimoni col·lectiu.


Caseta 50-51

http://www.efados.cat

Editorial Efadós
Editorial Gregal

Gregal és un vent fred i sec que ve del nord-est i anuncia pluges, mala mar, boires i nevades. És també, però, el nom del vent que ens evoca Grècia.Amb ell volem treballar per seguir trenant el fil mil·lenari de la nostra cultura.


Caseta 32

http://www.terracel.cat/gregal

Editorial Gregal
Editorial Males Herbes

El que ofereix Males Herbes és una col·lecció de narrativa en format butxaca, amb un disseny cuidat i un preu assequible, que manté un ull posat en la literatura de gènere i un altre en la contracultura, a més d'un interès especial per allò satíric.


Caseta 1

http://editorialmalesherbes.com

Editorial Males Herbes
Editorial Meteora

Editorial Meteora neix a Barcelona el març de 2000 i comença a publicar el novembre del mateix any. Els seus socis fundadors són M. Dolors Sàrries i Jordi Fernando. Meteora surt inicialment al mercat amb tres col·leccions: dues de novel·la i una de biografies il·lustrades. La línia editorial contempla l'edició de novel·les en català i en espanyol, en dues col·leccions anomenades "Papers de Fortuna" i "Tahona de letras" respectivament. El primer títol de la col·lecció de biografies il·lustrades, anomenada "Vides i llegats", pot considerar-se el primer llibre de Meteora i es va dedicar a la gran escriptora i il·lustradora catalana Lola Anglada. 


Caseta 55-56

http://www.editorialmeteora.com

Editorial Meteora
Editorial Proa

Edicions Proa és un segell editorial de llarga història orientat, de manera preferent, a l'edició literària. D'altra banda, Proa sempre ha tingut una vocació i voluntat d'atendre tots els gèneres literaris, raó per la qual, el seu catàleg comprèn col·leccions de narrativa i de poesia, d'assaig i de teatre, d'estudis literaris i històrics, de reflexió i de debat


Caseta 13-14

http://www.grup62.cat/editorial-editorial-proa-69.html

Editorial Proa
Ekaré

Ediciones Ekaré és una editorial especialitzada en llibres il·lustrats per a nens i joves. Llibres de molt alta qualitat amb històries emocionants. El catàleg inclou originals i traduccions de reconeguts autors de diverses parts del món. Entre aquests, 25 titols en català.


Caseta 5-6

http://www.ekare.com

El Cep i la Nansa

El Cep i la Nansa edicions es funda (l'any 1979) per prosseguir en l'exercici de la memòria, la imaginació, i la passió pels llibres. Ubicada a Vilanova i la Geltrú (El Garraf)


Caseta 43

http://www.elcepilanansa.com

El Gall Editor

El Gall Editor, basant la seva filosofia en un acurat disseny aposta, des dels seus inicis, per la incorporació de traduccions d'altres llengües al català especialment en els gèneres de poesia i narrativa.


Caseta 55-56

www.elgall.com

El Gall Editor
Ela Geminada

Edicions de la Ela Geminada és un projecte editorial en llengua catalana nascut a Girona el 2011 i dirigit per Oriol Ponsatí-Murlà. Compta amb tres col·leccions: Trivium (ficció), Quadrivium (no ficció) i "Biblioteca Prudenci Bertrana" i té com a principal objectiu la publicació de llibres de fons, tant d'autors catalans com estrangers.


Caseta 29

http://elageminada.cat

 Ela Geminada
Elfos

Editorial Elfos celebra aquest 2015, 35 anys al món del llibre. Especialitzada principalment en llibre infantil i gastronòmic.


Caseta 2

http://www.edicioneselfos.com

Elfos
Empúries

L'editorial Empúries va néixer el 1983 amb l'objectiu de posar a l'abast del lector català el millor de la nostra literatura i dels autors més emblemàtics de les literatures estrangeres contemporànies. Trenta anys més tard, i amb prop de mil cent títols a damunt, Empúries s'ha fet una personalitat pròpia dins del mercat del llibre en català gràcies a la qualitat de les seves traduccions, a la cura en l'edició dels textos i, sobretot, a la construcció pensada d'un catàleg prestigiós i coherent.


Caseta 46-47

http://www.editorialempuries.cat

Empúries
Enciclopèdia Catalana

Grup Editorial fundat fa 50 anys, líder en l'edició d'obres de referència en català.


Caseta 62

http://grupenciclopedia.cat

Estrella Polar

El nostre segell ofereix als joves lectors publicacions de gèneres i formats molt diversos oferint els millors títols de la literatura infantil i juvenil, catalana i universal, tenint cura del text que aquestes obres mereixen i fent especial atenció als aspectes gràfics. L'objectiu és desenvolupar l'hàbit lector dels infants i joves, proporcionant a la vegada diversió i estimulant la lectura que els convertirá en lectors adults


Caseta 30-31

http://www.grup62.cat/editorial-estrella-polar-62.html

Estrella Polar
Eumo Editorial

Eumo és una editorial especialitzada en educació, entesa com un instrument de desenvolupament personal i d'apoderament de la ciutadania.


Caseta 38-39

http://bloc.eumoeditorial.com

Eumo
Fanbooks

Fanbooks és el primer segell crossover només en català. Un nou segell actual i atent a les noves tendències, amb novel·les amenes, entretingudes, atractives i, a vegades, addictives. A Fanbooks podeu trobar-hi llibres d'autors catalans, novel·les estrangeres, còmics, novel·les gràfiques i mai oblidem l'e-book per als nous lectors digitals.


Caseta 30-31

http://www.grup62.cat/editorial-fanbooks-71.html

Fanbooks
Flamboyant

Editorial Flamboyant és una petita editorial independent de Barcelona que té la intenció d'apropar petites joies literàries a nens i pares que aprecien un bon conte, una il.lustració acurada i un objecte, el llibre, extremadament cuidat. Creiem en la força transformadora de la lectura, dels textos i les imatges. No tenim cap dubte:  llegir de més petits ens ajuda a ser persones més creatives i quan un nen llegeix en companyia d'un adult, potencia els seus vincles afectius.


Caseta 5-6

http://www.editorialflamboyant.com

Flamboyant
Fnac Barcelona

Fnac Barcelona, al 2016 fa 20 anys que varem començar a agitar l'oci i la cultura a la ciutat de Barcelona fins al dia d'avui on tenim 5 botigues on pots trobar tots els productes culturals i una agenda diària d'esdeveniments amb presentacions i signatures als nostres fòrums.


Caseta 7-10

http://www.fnac.es

Fragmenta Editorial

FRAGMENTA és una editorial independent que publica llibres clàssics i d'assaig en l'àmbit de les religions, sempre des d'una perspectiva rigorosament aconfessional. Publiquem «llibres no religiosos sobre religions», és a dir, llibres que poden ser llegits per tothom.


Caseta 29

http://www.fragmenta.cat/ca/inici

Fragmenta Editorial
Funambulista

Editorial Funambulista és un projecte cultural volen privilegiar la publicació d'autors clàssics del segle XX i autors contemporanis Europeus, i traduïr al castellà i català importants obres narratives de les altres llengües peninsulars, amb la idea d'oferir textos narratius de qualitat . En narrativa espanyola l'editorial aspira un convertir-se en una rampa de llançament par a veus noves més enllà de les modes i de les lleis del mercat.


Caseta 2

http://www.funambulista.net

Fundació Carulla

Fundació Carulla a través del segell Editorial Barcino ajuda a conèixer la literatura i els textos catalans antics. En edicions crítiques, anotades, adaptacions al català actual o traduccions a diverses llengües, propaga el ric patrimoni lingüístic i literari català.


Caseta 28

http://www.editorialbarcino.cat

Editorial Barcino
Galàxia Gutenberg

Galàxia Gutenberg neix l'any 1994 per distribuir a llibreries els llibres exclusius creats per Cercle de Lectors. Després d'uns anys com a segell de llibreries sota el paraigua de les editorials de Random House Mondadori,el 2004 Cercle de Lectors es fa càrrec de nou de Galàxia Gutenberg per consolidar una proposta editorial d'alta qualitat literària i artística.


Caseta 33

http://www.galaxiagutenberg.com

Gedisa

Fundada en 1977, és una editorial especialitzada en llibres d'assaig al millor pensament, amb un gran fons editorial que inclou psicologia, sociologia, antropologia, filosofia, art, ciència i matemàtiques.


Caseta 2

http://www.gedisa.com

Gedisa
Godall

A Godall Edicions tenim el projecte de publicar els llibres que ens agradaria llegir i que no trobem al mercat.


Caseta 22

http://www.godalledicions.cat

Herder

Herder publica des de més de 100 anys obres de referència i manuscrits de nous autors que, des de diferents perspectives, aportin llum a l'estudi i a la reflexió de les humanitats i la religió.


Caseta 2

https://www.herdereditorial.com

Hermenaute

Editorial especialitzada en llibres de ficció de gènere fantàstic, noves veus narratives, llibres singulars i assaig.


Caseta 33

http://www.hermenaute.com/

Icaria

Icaria és una editorial independent, especialitzada en l'àrea de ciències socials i assaig, que proporciona eines per a la reflexió i propostes transformadores dels temes més rellevants del món actual.


Caseta 22

http://www.icariaeditorial.com

Icaria
Impedimenta

Impedimenta és una editorial independent que va néixer el 2007, amb seu a Madrid. Especialitzada en narrativa, clàssics moderns, llibre il·lustrat i gràfica novel·la, el seus autors, Mircea Cartarescu, Natsume Soseki, Edmund Crispin, Stanislaw Lem o Stella Gibbons. El 2008 va ser guardonada amb el Premi Nacional a la Millor Tasca Editorial  amb la resta d'editorials del Grup Context. 


Caseta 2

http://impedimenta.es/portada.pfp

Institució de les Lletres Catalanes

La Institució de les Lletres Catalanes (ILC) és una entitat autònoma del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya creada per llei del Parlament de Catalunya de 1987. L'antecedent històric de la Institució va ser l'organisme homònim creat el 1937, en plena guerra civil, pels escriptors catalans fidels a la República.


Caseta 18

http://www.lletrescatalanes.cat/la-institucio/que-es-la-ilc

Institució de les Lletres Catalanes
Institut d'Estudis Catalans

L'Institut d'Estudis Catalans publica en tots els àmbits de recerca que abasta com a institut de les ciències i les humanitats que és. Des de l'any de la seva fundació (1907), l'IEC ha publicat més de 3.000 títols (entre monografies i revistes científiques).

 


Caseta 53

http://www.iec.cat

Institut d'Estudis Catalans
iQuiosc.cat

L'iQuiosc.cat és una carpa on hi trobareu més de 500 capçaleres en la més gran exposició itinerant de revistes, premsa i mitjans escrits en català.


Caseta 17

http://www.iquiosc.cat

iQuiosc.cat
Joventut

Editorial Joventut és una editorial independent fundada per José Zendrera l'any 1923 a Barcelona. Des dels seus inicis, Editorial Joventut es va distingir per l'originalitat de les seves col·leccions, amb les quals va conquistar a bona part del gran públic.


Caseta 5-6

http://www.editorialjuventud.es

Joventut
Kairós

Editorial Kairós va ser fundada el 1965 per Salvador Pániker. L'any 2015 va celebrar el 50è aniversari.
Kairós és una editorial independent, de referència per al públic general interessat en les tradicions d'Orient, en la psicologia profunda, en el diàleg entre ciència i mística o en l'assaig en general.


Caseta 2

http://editorialkairos.com/portada

Kalandraka

Editorial especialitzada en literatura infantil i juvenil. Plantegem el futur amb la il·lusió de fer llibres que sedueixin i perdurin en el temps.


Caseta 5-6

http://www.kalandraka.com

La Caixa d'Eines

La caixa d'eines esun espai de trobada per a totes les edats, on compartir l'amor pels llibres des dels més petits a través dels contes, els primers lectors, els que estan agafant el gust per la lectura, fins a lectors consagrats, devoradors de llibres, apassionats dels còmics i àlbums il·lustrats, i aquells lectors adults que gaudeixen de tot tipus de llibres de narrativa, tant en català com en castellà.


Caseta 46-47

http://www.lacaixadeines.com

La Caixa d'Eines
La Campana

La Campana, nascuda el 1985, destaca pel seu alt percentatge d'èxits. Ni llibres difícils, per a una minoria, ni títols impresos només amb una intenció comercial. La Campana és exigent amb ella mateixa, per correspondre als lectors exigents. Llibres de qualitat, però per a tothom.


Caseta 48

http://lacampanaeditorial.com/

La Campana
La Central

La Central basa la seva filosofia en el paper de la llibreria com a mitjancer cultural que simultanieja la gestió d'un fons especialitzat en literatura, art i humanitats amb l'actuació com a difusor dels valors culturals associats al llibre.


Caseta 44-45

http://www.lacentral.com

La Central
La Galera

Només amb molta passió va ser possible construir des de zero, el 1963, una editorial clau per entendre la literatura infantil i juvenil del nostre país: La Galera. I només el fet de mantenir aquesta passió ha permès que, 50 anys més tard, aquella petita editorial de dos títols l'any s'hagi convertit en una de les més importants de Catalunya i Espanya, amb més de 200 novetats anuals.


Caseta 30-31

http://www.lagaleraeditorial.com

La Galera
La Impossible Llibreters

La Impossible som una llibreria de referència en català a la ciutat de Barcelona, on trobareu un fons de qualitat i una acurada selecció de les novetats editorials. També us oferim un espai de trobada i de sinergies culturals relacionades amb el món del llibre.


Caseta 26-27

http://www.laimpossible.cat

La Llibreria de Pedralbes Centre

La Llibreria de Pedralbes Centre és una llibreria que aposta per una cuidada selecció de llibres per a totes les edats i preferències i que intentaoferir als lectors les darreres novetats editorials interessants sense oblidar els títols de fons.                         


Caseta 2

https://www.facebook.com/lallibreriapedralbescentre

La Magrana

La Magrana. 40 anys de llibres en català, primer com a editorial independent i els darrers 15 anys dins el grup RBA. Un referent amb col·leccions de narrativa com Les ales esteses i La negra, l'assaig d'Orígens, la literatura juvenil amb L'Esparver i la literatura clàssica amb Clàssics de Grècia i Roma.


Caseta 8-9

http://www.magrana.cat/home-ct.html

LaBreu Edicions

LaBreu Edicions és una associació cultural sense ànim de lucre, ni tampoc de ruïna, que edita poesia i narrativa en català, d'aquí i allà, amb distribució i difusió arreu dels Països Catalans, apostant per la literatura de qualitat. Les nostres col·leccions són: alabatre (poesia), cicuta (narrativa catalana), la intrusa narrativa traduïda) i banda ampla (llibres nascuts a internet)


Caseta 25

http://www.labreuedicions.com

LaBreu Edicions
Labutxaca

Amb labutxaca volem posar a l'abast del lector tots els títols imprescindibles de la literatura clàssica i contemporània, catalana i universal, amb la cura i l'atenció al detall que la qualitat dels textos mereix. I ho volem fer amb la construcció pensada i coherent d'un catàleg sòlid, independent, variat, amb llibres per a tots els gustos i preus assequibles, amb bones traduccions, un disseny cuidat i paper de qualitat; en definitiva, llibres dignes d'emmirallar-se en les grans edicions franceses i anglosaxones.


Caseta 13-14

http://www.grup62.cat/editorial-labutxaca-66.html

Labutxaca
Laertes

Els anys passen, els llibres queden. Laertes editorial estem a punt de complir els quaranta anys al peu del canó. Amb el genuí esperit de l'edició independent, hem tirat endavant 23 col·leccions amb més de 1.000 títols, aportant el nostre gra de sorra en matèries com la història del cinema, l'antropologia, la literatura i les guies de viatge, la literatura d'aventures i fantàstica , la pedagogia i l'educació, sense importar massa situar-nos en contra del corrent comercial que coarta tantes voluntats. El viatge per la senda del coneixement i la diversió ha estat llarg, però ens satisfà observar que el nostre camí no s'acaba mai. Hem trobat fidels amics a cada pas i en cada nou llibre. Quaranta anys no són res sense vosaltres, els lectors / es. Voleu acompanyar-nos durant alguns llibres més?


Caseta 22

http://www.laertes.es

Laertes
L'Albí Edicions

L'Albí és una editorial independent fundada per Jaume Huch i Camprubí l'any 1986. El nom vol ser un petit homenatge a Ramon Vinyes.Ramon Vinyes, a més de l'excel·lència literària, encara una figura lliure, crítica i compromesa. Ens hauria agradat i voldríem encara poder respondre sempre en conseqüència i sense perdre mai la dignitat al servei de les lletres i de la cultura del nostre país.


Caseta 43

http://www.lalbi.cat

L'Altra

L'Altra Editorial és una editorial catalana, literària i independent, que fa llibres per ganes de fer-los i per celebrar-los de manera desacomplexada i entusiasta, defugint la solemnitat i l'elitisme amb l'anim d'aquests llibres al màxim de lectors possible. Publiquem deu llibres l'any tant d'autors catalans com d'autors estrangers, amb primacia dels escriptors vius: anem volgudament a favor de la literatura actual.


Caseta 29

http://www.laltraeditorial.cat

Larousse

Larousse Editorial ofereix un ampli catàleg de diccionaris, obres temàtiques i infantils que no para de créixer amb noves propostes per a tots els públics.


Caseta 48

http://www.larousse.es

Larousse
L'Art de la Memòria Edicions

L'Art de la Memòria Edicions comença a caminar amb la recuperació d'autors de rellevància intrínseca que basant-nos en l'engendrament de nous pensaments i idees originals a partir de les inquietuds de sempre que anem trobant en els relats i assaigs de dones i d'homes ens demostra que, tant en l'abans com en l'ara, sempre ens ha preocupat el mateix: què i com som. Encuriosim-nos, doncs, per aquests textos i trobarem que l'originalitat està en la reflexió.


Caseta 43

https://ca-es.facebook.com/LArt-de-la-Mem%C3%B2ria-Edicions-558003977618399/?fref=nf

L'Avenç

L'Avenç és una editorial fundada el 1977 que edita la revista de cultura L'Avenç. Des del 2007 editem també "Els Llibres de L'Avenç", amb dues línies editorials. L'una, centrada en l'assaig històric (Sèrie Assaig) i, l'altra, en una literatura fronterera amb l'assaig, amb la memòria com a eix (Sèrie Literatures).


Caseta 55-56

http://www.lavenc.cat

L'Avenç
Lebón

Editorial fundada fa més de vint anys especialitzada en la publicació d'obres pensades per abordar de forma práctica les dificultats d'aprenentatge En les seves diferents àrees: logopèdia, estimulació cognitiva, dèficit d'atenció, dificultats en la lectoescriptura, problemes de comprensió, etc. En les nostres col·leccions poden trobar: manuals per al professional, la prova de diagnòstic, quaderns amb exercicis, i material complementari.


Caseta 2

http://www.lebon-libros.com/web_home.php

Libros del Zorro Rojo

Libros del Zorro Rojo es una editorial independiente nacida en Barcelona y especializada en el desarrollo y la publicación de libros ilustrados para niños, jóvenes y adultos.


Caseta 26-27

www.librosdelzorrorojo.com

Libros del Zorro Rojo
Llegir en Català

Som editorials independents de Catalunya que treballen per fer-te arribar els millors llibres en català. Hi posem la nostra feina i tota la nostra il·lusió a favor de la cultura en català. Aquest blog és només una mostra de tota la feina literària que fem. Hi podreu trobar un llibre al mes per editorial, notícies i entrevistes.


Caseta 63-64

http://llegirencatala.wordpress.com/

Llegir en Català
Llibreria a Peu de Pàgina

Oberta al 2008, des de un bon començament la llibreria és més que una botiga, oferim exposicions de pintura, contes per a nens, clubs de lectura i presentacions de llibres, tot recuperant la figura del llibreter.


Caseta 33

http://www.apeudepagina.com

 Llibreria a Peu dePàgina
Llibreria Chronos

"Llibreria especialitzada en ciència-ficció, literatura fantàstica i cinema."


Caseta 33

http://www.chronos.cat

Llibreria Laie

Situada en ple centre de Barcelona, pionera fa més de trenta cinc anys del concepte de llibreria-cafè. Un espai de trobada, de referència a la ciutat, per als amants de la cultura i del llibre en especial. La llibreria ofereix una cuidada selecció de novetats i fons, nacional i estranger, sobre: literatura, filosofia, ciències socials, art, arquitectura, cinema, música, llibre infantil i juvenil... Un espai acollidor en el que es pot comprar un llibre, prendre un cafè o participar en alguna de les activitats culturals que s'hi organitzen com presentacions de llibres, conferències, tallers de lectura, activitats infantils o concerts.


Caseta 13-14

http://www.laie.es

Llibreria Laie
Llibreria Pebre Negre

La Llibreria Pebre Negre és una llibreria especialitzada en  cuina i gastronomia. On trobareu Assaig Gastronòmic, Política Alimentària, Literatura Gastronòmic, Receptaris, Cuines del Món... llibre infantil i juvenil. Acurada selecció de llibres infantils i juvenils.Sostenibilitat. Trobareu llibres relacionats amb la sobirania alimentària, horts urbans, ecologia,...


Caseta 26-27

http://pebrenegre.cat

Llibres de l'Índex

Llibres de l'Índex pren el seu nom de l'Index Librorum Prohibitorum, el llistat de llibres que, des del papat de Pius V, l'any 1559, fins a Pius XII, l'any 1948, l'Església catòlica prohibia allà on tenia poder politicosocial. En aquesta llista, hi van ser tots els llibres bàsics de la ciència des de Galileu a Newton o de filòsofs i escriptors contemporanis.


Caseta 43

http://llibresindex.blogspot.com.es

Llibres del Segle

Llibres del Segle acaba d'iniciar una nova etapa, amb direcció literària i gerència a càrrec de Marta Costa-Pau, periodista, i del poeta, assagista i crític literari Roger Costa-Pau. L'editorial va ser fundada a principis dels anys noranta per Manuel Costa-Pau, un editor de raça des de l'època d'Alfaguara i, més tard, de Llibres de l'Índex. En realitat, cal parlar d'un segell editorial eminentment empordanè.


Caseta 1

https://www.facebook.com/LlibresDelSegle

Llibres del Segle
Los Cuscusianos

Contes-objecte, co-creats, diferents, divertits, socialment i medioambiental responsables i sobretot fets amb molt d'amor.


Caseta 22

http://www.loscuscusianos.com

Mapes Murals

Des de 1997 dedicats a la creació de cartografia digital, projectes cartogràfics i mapes murals de gran mida. Qualsevol mena de mapa a lseu abast. Disposem de clients a 115 països.


Caseta 4

http://www.netmaps.es

Mapes Murals
Mediterrània

Editorial Mediterrània es va fundar l'any 1980 a Barcelona i des de llavors tenim una missió molt clara: crear, distribuir i divulgar cultura i valors a través dels nostres llibres, productes i serveis. Estem especialitzats en llibres infantils, d'art i de religió.Caseta 2

http://editorialmediterrania.com

Mosaics Llibres

L'editorial Mosaics Llibres neix el 2013. Comença a fer les primeres passes en el món de la literatura infantil i juvenil, i tot i que el recorregut encara és curt, ja té un catàleg valent que no para de créixer. La nostra voluntat és publicar llibres que sorprenguin, engresquin, atrapin, sacsegin, acaronin. I que en el resultat final, el llibre que teniu a les mans, s'hi reflecteixi l'esforç, l'amor i el respecte que hi hem abocat. Que la bona lectura us acompanyi!


Caseta 32

https://mosaicsllibres.com

Muntanya de Llibres

Muntanya de Llibres és una de les millors llibreries de viatge i muntanya de Catalunya. La llibreria de Vic és el punt d'informació i de trobada per a tots aquells que volen emprendre un viatge, fer una expedició, practicar esports d'aventura, passejar amb la família, llegir apassionants novel·les d'aventures o conèixer les diferents cultures del món.


Caseta 57-58

http://www.muntanyadellibres.com

Muntanya de Llibres
Nautilus Comunicació

Som fans de la cultura. Publiquem llibres i revistes pròpies o d'altres. Ens avalen més de vint anys d'experiència en el món del periodisme i l'edició.


Caseta 43

http://www.nautilus.cat

Ned

Editorial especialitzada en perspectives progressistes ,reflexions polítiques i ciències socials, amb la publicació de llibres relacionats amb el medi ambient, l'educació, la política i l'atenció de la salut; dirigits a estudiants, acadèmics, activistes i lectors en general.


Caseta 2

http://nedediciones.com

Obra Social "la Caixa"


Caseta 19

https://obrasociallacaixa.org/ca/home

Obrador Edèndum

Obrador Edèndum és un empresa d'estructura artesanal que publica textos i estudis referents a la cultura humanística i científica. L'àmbit d'edició és, doncs, l'assaig filosòfic i teològic, el pensament científic i la literatura d'idees.


Caseta 29

http://www.obradoredendum.cat

Obrador Edèndum
Onada Edicions

Onada Edicions és una editorial de Benicarló, al Baix Maestrat. Des de l'any 2003, ha esdevingut la referència en les comarques de cruïlla que composen el Maestrat, els Ports i les Terres de l'Ebre. Està especialitzada en diverses línies editorials: ficció, infantil-juvenil, gastronomia, territori, assaig... amb unes publicacions que destaquen per la qualitat i la proximitat.


Caseta 43

http://www.onadaedicions.com

Pagès Editors

Pagès editors va ser creada per Lluís Pagès Marigot l'any 1990 a Lleida. Va néixer per a publicar llibres en llengua catalana i en aquests anys de vida ja ha publicat al voltant de 2.300 títols, La voluntat del seu director, Lluís Pagès (guardonat amb una Creu de Sant Jordi l'any 2014), ha estat sempre la mateixa, fer un treball seriós, de rigor i una aposta clara per la qualitat, tant pel que fa als continguts com en les formes. Així, les col·leccions de Pagès editors estan dirigides per professionals de cada àmbit d'estudi (historiadors, filòsofs, filòlegs, tècnics, etc.).


Caseta 11

http://www.pageseditors.cat

Pagès Editors
Penguin Random House

Penguin Random House Grupo Editorial, empresa líder en edición y distribución en lengua española, forma parte del grupo internacional Penguin Random House fundado el 1 de julio de 2013 tras un acuerdo entre Bertelsmann (53% del accionariado) y Pearson (47% del accionariado) para fusionar sus respectivas empresas dedicadas a la edición: Random House y Penguin. El objetivo de Penguin Random House Grupo Editorial es la edición de libros para todo tipo de lectores de todas las edades y en cualquier formato, ya sea papel o digital


Caseta 48

http://www.penguinrandomhousegrupoeditorial.com

Penguin Random House
Planeta

Editorial Planeta basa su éxito en un catálogo que despierta el interés de un gran número de lectores. A través del sello en catalán, Planeta publica la versión catalana de sus autores emblemáticos en castellano


Caseta 30-31

http://www.planeta.es

Planeta
Pol·len Edicions

Continguts, per dipositar-los en un suport, que haurà d'arribar i enfortir una xarxa de persones. Espai Contrabandos és un punt de trobada i promoció de l'edició independent i del llibre polític a Barcelona. Edició independent vol dir que no forma part de cap grup que no tingui per objectiu principal l'edició de llibres; i polític vol dir entendre el llibre -sigui quin sigui el genere del seu contingut- com una eina per a al foment del pensament crític.


Caseta 22

http://pol-len.cat

Pol·len Edicions
Pòrtic

Editorial Pòrtic es funda el 1963 i entra a formar part del Grup Enciclopèdia Catalana el 1997. El 2007 s'incorpora a Grup 62. S'ha caracteritzat per la seva tasca en el camp de la no-ficció, concretament biografies, memòries, assaig, monografies històriques, llibres de naturalesa i guies.


Caseta 46-47

http://www.grup62.cat/editorial-editorial-portic-68.html

Pòrtic
Profit

Profit Editorial tracta amb rigor els aspectes del món de l'empresa i els negocis que t'ajudaran a assolir l'excel·lència en la teva vida professional.


Caseta 8-9

http://www.profiteditorial.com/libros-de-empresa-y-negocios

Profit

Profit Editorial tracta amb rigor els aspectes del món de l'empresa i els negocis que t'ajudaran a assolir l'excel·lència en la teva vida professional.


Caseta 8-9

WWW.profiteditorial.com

Publicacions de l'Abadia de Montserrat

Publicacions de l'Abadia de Montserrat, empresa consolidada en el món editorial i difusora de la cultura catalana especialment a partir de 1950, compta amb un fons editorial de més de 3.000 títols publicats. Les principals matèries que abasta són: la història, l'art, l'assaig, els estudis de llengua i literatura, la religió, la música per a escoles, els cursos de català pera no-catalanoparlants, l'excursionisme i el llibre infantil i juvenil


Caseta 53

http://www.pamsa.cat

Publicacions de l'Abadia de Montserrat
Rafael Dalmau, Editor

Rafael Dalmau Editor va ser fundada l'any 1959 per Rafael Dalmau i Farreres, conjuntament amb la seva filla Maria Carme Dalmau i Dalmau, després d'una llarga trajectòria de vinculació amb el món del llibre. Continua com a empresa familiar a mans de la tercera generació. L'editorial s'ha especialitzat en els àmbits de la història, la geografia i la cultura popular catalanes. L'any 1985 li fou concedida la Creu de Sant Jordi.


Caseta 24

http://www.rafaeldalmaueditor.cat/editorial.php

Rafael Dalmau, Editor
Raig Verd Editorial

Raig Verd Editorial vol donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents en les llibreries i en les biblioteques. Ens agradaria que els nostres llibres col·laboressin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps.


Caseta 63-64

http://www.raigverdeditorial.cat/

Raig Verd Editorial
Redbook edicions

Redbook Edicions publica sota el segell Ma Non Troppo llibres de música , cinema i ciència ; llibres de salut, autoajuda i espiritualitat en el segell Robinbook, i l' Arca Llibres en català de diversa temàtica.
Els seus llibres estan presents a tot Espanya i Amèrica Llatina, Així com en els mercats mes importants dels EUA , als que arriba mitjançant distribuïdors exclusius territorials.


Caseta 8-9

http://redbook-ediciones.blogspot.com.es

Rubio l'art d'aprendre

Des de 1956 fins avui, el sistema d'aprenentatge de RUBIO ha ajudat a generacions d'escolars en l'aprenentatge de la cal·ligrafia i les matemàtiques mentre es diverteixen amb exercicis senzills i efectius, afavorint així el seu desenvolupament intel·lectual i motriu. Caseta 3

http://www.rubio.net

Salvat

L'editorial Salvat va néixer a finals del segle XIX a Barcelona i de seguida va ocupar un lloc preeminent en el món editorial per publicar algunes de les obres cabdals del moment i per ser pionera a la venda de fascicles als quioscos. Des de l'any 1988, Salvat pertany al grup Hachette Livre, una de les més grans empreses actuals del sector de l'edició.


Caseta 46-47

https://www.salvat.com

Sd·Edicions

Petita editorial amb seu a Barcelona que publica en àmbits molt concrets, com cuina, llibre il·lustrat -infantil i per a adults-, estètica i poesia. Mudito&Co col·lecció dedicada al pensament i crítica. Narrativa amb les col·leccions La Licorne, El siglo de las luces, La caja de laca i El mundo roto i finalment, Muddy mots, que engloba les col·leccions Muddy mots black, de novel·la negra, Biografies d'artistes en còmic i Flip books.


Caseta 5-6

http://www.sdedicions.com

Sd·Edicions
SeeBook

Seebook fa tangible l'intangible al món digital. Amb les nostres targetes de descàrrega hem fet possible que ebooks i audiollibres es comercialitzin físicament en llibreries de tot l'Estat.


Caseta 2

http://www.seebook.eu/ca

Sembra Llibres

Sembra Llibres som una editorial independent. Un projecte cooperatiu que naix amb la voluntat de sumar experiències i esforços. Perquè creiem en la interrelació entre lectors, autors i editors; en l'intercanvi d'idees, en aprendre els uns dels altres. Ens mou l'amor pels llibres. Ens entusiasma llegir-los, editar-los, escriure'ls, compartir-los amb vosaltres. I ens agrada cuidar tots els detalls d'aquesta fràgil cadena emotiva.


Caseta 63-64

http://sembrallibres.com/

Sembra Llibres
Símbol Editors

La filosofia editorial de Símbol Editors és ben senzilla: posar a l'abast dels lectors en català, tant els nens i nenes com als que ja són més grans, una col·lecció d'àlbums il·lustrats i de llibres de qualitat. Res ens fa més il·lusió que aconseguir-ho.


Caseta 23

http://www.simboleditors.cat

Símbol Editors
Supercatalà

Editorial independent especialitzada en còmic en català. Destaquem la col.lecció de novel.la gràfica el SUPERCATALÀ, còmic d'humor crític.

 


Caseta 61

http://oosocomics.blogspot.com.es

Takatuka

A Takatuka editem llibres perquè els petits i joves puguin entendre millor el món en el qual creixeran i ajudar-los a desenvolupar el sentit crític. Llibres per pensar, riure i somiar, editats en impremtes locals i respectuoses amb el medi ambient.


Caseta 5-6

http://www.takatuka.cat

Thule

Thule Edicions és una editorial que explora nous camins literaris, nous formats i materials d'edició, una editorial que investiga en les possibilitats que ofereix el disseny com a complement ideal per interpretar i revalorar el text, sempre mitjançant el llibre il·lustrat.


Caseta 5-6

http://www.thuleediciones.com/#

Tibidabo Edicions

Tibidabo Edicions és una empresa editorial fundada el 1984 dedicada principalment a la producció d'obres de divulgació i assaig sobre temes d'actualitat referents a camps com les ciències socials, la tecnologia, el dret i la psicologia, entre d'altres. Entre les seves obres més destacades hi trobem Grandeses i misèries de la Catalunya del segle XIV (1999), Rutes de la Barcelona de fa 200 anys (2014) o més recentment La cuina del futur (2016).


Caseta 2

http://www.tibidaboediciones.com

Tigre de Paper Edicions

Tigre de paper | Edicions vol ser més que una editorial, pretén ser un projecte cultural des d'on desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l'àmbit literari en llengua catalana.


Caseta 63-64

http://www.tigredepaper.cat

Tigre de Paper Edicions
TÍtiris

Títiris Editorial és una editorial especialitzada en contes i altres continguts educatius per a nens de 0 a 4 anys d'edat.Tots els nostres continguts van dirigits a nens en edat preescolar i el nostre catàleg ofereix contes de cartró per començar a llegir , llibrets de plàstic reciclables per pintar i esborrar , contes DVD amb cançons tradicionals infantils i altres productes com els coixins del llop i la caputxeta o la caseta de cartró de la caputxeta.


Caseta 2

http://titiris.com/ca

Tramuntana

L'any 2012 varem posar en marxa una nova editorial de llibre il·lustrat infantil.La qualitat de continguts de textos i de il·lustració, també la de l'acabat i presentació dels llibres, són i seran els eixos principals de la nostra línia editorial.Caseta 33

http://www.tramuntanaeditorial.com

Tramuntana
Tusquets Editors

Tusquets Editores és una prestigiosa editorial literària fundada el 1969 per Beatriz de Moura. Les seves diferents col·leccions acullen obres de narrativa, poesia, gènere memorialístic i assaig, tant científic com humanístic.


Caseta 13-14

http://www.tusquetseditores.com/

Tusquets Editors
Universitat de Barcelona

L'editorial publica llibres destinats a difondre el coneixement al públic lector interessat en temes de formació i divulgació dels àmbits científic, de recerca i pedagògico-docent, i situa les obres en el mercat editorial. La selecció de les obres editades respon a les necessitats formatives docents i de recerca, i també a la demanda del públic que té interès en la divulgació d'alt nivell dels coneixements generats a la Universitat de Barcelona.


Caseta 59-60

http://www.publicacions.ub.edu

Universitat de Barcelona
Verdaguer Edicions

Verdaguer Edicions és l'editorial de la Fundació Jacint Verdaguer que preserva i edita l'obra del Jacint Verdaguer, en garanteix  la publicació sota el rigor filològic dels estudiosos i la posa a l'abast dels lectors d'avui amb tota la significació nacional i universal que representa el poeta.


Caseta 38-39

http://www.verdagueredicions.cat

Vicens Vives

Des que es va fundar l'Editorial Vicens Vives ens hem dedicat únicament i exclusivament a l'edició de materials escolars per a tots els àmbits: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat i universitat i literatura. "Plena dedicació a l'ensenyament" fou el lema escollit per l'Editorial Vicens Vives des de l'inici.


Caseta 12

http://www.vicensvives.com

Vicens Vives
Viena Edicions

Viena Edicions és una editorial independent fundada l'any 1991. El nostre catàleg inclou un ampli ventall de temàtiques, tant de ficció com de no ficció. Hi destaquen particularment la col·lecció El cercle de Viena, dedicada a la publicació de novel·les del segle XX fins ara inèdites en català o absolutament introbables, i la col·lecció El jardí secret de Viena, que aplega clàssics infantils o juvenils per a lectors joves i no tan joves.


Caseta 26-27

http://www.vienaeditorial.com/

Viena Edicions
Voliana Edicions

Voliana Edicions neix el 2010 al Maresme i publica llibres d'autors dels Paísos Catalans i en català: ficció, assaig, memòria i poesia.


Caseta 49

http://www.voliana.cat

Voliana Edicions
Vox

La marca Vox té més de mig segle. Estretament vinculada a la creació de diccionaris monolingües i bilingües, les seves obres són capdavanteres en el camp de la lexicografia i són un suport indispensable per a l'aprenentatge i l'ensenyament d'idiomes.


Caseta 48

http://www.vox.es

Vox


Organitza La Setmana©2015
Associació d'Editors en Llengua Catalana secretaria@lasetmana.cat Tel. 93 295 60 17

La Setmana
Què és
Quan és
On és
Organitza
Informació
Contacte
Premsa
Dossier de premsa
Contacte
Convocatòries
Imatges

Premi trajectòria
Premi trajectòria
Històric
A qui trobaràs
Expositors
Ambaixadors
Col·laboradors