19è Premi Trajectòria: Lluís Bonada i Rosa M. Piñol

Enguany, la Setmana del Llibre en Català ha volgut homenatjar el periodisme cultural i literari i ha distingit ex aequo els veterans Lluís Bonada i Rosa M. Piñol amb la 19a edició del Premi Trajectòria. La Setmana destaca que ambdós són “periodistes literaris representants d’una generació de professionals apassionats, compromesos amb la informació de qualitat, difusió i visibilitat de l’àmbit de la literatura catalana, sense perdre el sentit crític”.

Bonada i Piñol rebran el guardó el 10 de setembre, en el marc de la 33a edició de la Setmana, la qual se celebrarà del 4 al 13 a l’avinguda Catedral de Barcelona, que per quart any es transformarà en la ciutat de la lectura en català.

Lluís Bonada, periodista cultural del setmanari El Temps, es va jubilar fa un parell d’anys, havent treballat al Diario de Barcelona, Tele/eXprés, Avui, Presència, Set Dies i Setze, a més d’haver col·laborat a Serra d’Or i El País, entre d’altres.

Per la seva part, Rosa M. Piñol, que es jubila aquest agost, és redactora cultural de La Vanguardia des de 1983, i anteriorment havia treballat a l’Avui, Mundo Diario i el seu antecessor Diario Femenino.

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar