4 autors internacionals a La Setmana: Ken Follet, Tatiana Tibuleac, Daniele Mencarelli i Robert Kolker

Ken Follet

Aquest any, per primera vegada, La Setmana gaudirà de la presència de quatre autors internacionals: Ken Follet, Tatiana Tibuleac, Daniele Mencarelli i Robert Kolker. Un exemple més que subratlla el creixement de La Setmana i el gran atractiu de les activitats que ha preparat.

El reconegut gal·lès Ken Follett, autor de best-sellers com “Els pilars de la terra”, conversarà en streaming des del Regne Unit amb la periodista Mònica Terribas, i parlaran del seu darrer llibre, ‘Mai’, editat en català per Rosa dels Vents.

TatianaTabuleac

Tatiana Tabuleac

L’escriptora moldava Tatiana Tibuleac, que publica en català el seu celebrat i reconegut ‘L’estiu que la mare va tenir els ulls verds’ (Amsterdam) serà entrevistada presencialment a un dels escenaris de La Setmana per la periodista Anna Guitart. 

Així mateix, el CCCB, que continua per segon any la col·laboració amb La Setmana, organitzarà dos actes que giren entorn de la salut mental amb dos autors internacionals: l’italià Daniele Mencarelli, autor de ‘Tot demana salvació’ (La Segona Perifèria), i Robert Kolker, autor nordamericà que publica ‘Els nois de Valley Road’ (Edicions del Periscopi). 

La Setmana, que enguany celebra el seu 40è Aniversari, se celebrarà al Moll de la Fusta de Barcelona entre el 9 i el 18 de setembre de 2022.

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar