Àmplia oferta d’activitats infantils i familiars

Les famílies tindran un espai propi, amb una zona de conta-contes, presentacions i tallers, i on la visita dels infants serà molt divertida gràcies al “Carnet lector de La Setmana”, un carnet que permetrà als nens i nenes descobrir les propostes de les editorials a les diferents casetes. Aquesta acció és nova i compta amb el suport de Gerència del Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya. 

Així mateix, les famílies comptaran amb un espai propi on s’hi presentaran les novetats de Rocío Bonilla i Susanna Isern (Ed. Flamboyant), d’Òscar Sardà, amb el Follet Oriol (Barcanova), el nou llibre de Jaume Copons i Liliana Fortuny (Ed. Combel), o la novetat de Míriam Tirado, Sensibles (Montena), entre d’altres, presentacions que tindran diferents formats. 

La Galera amb Open Arms: En aquesta programació familiar destaca la presentació de la nova col·lecció de contes que publica La Galera amb Open Arms, “Contes a la deriva”, sobre casos reals de refugiats auxiliats a alta mar, escrits per Lolita Bosch, i Míriam Hatibi, amb il·lustracions de Chantal Vizcaino. Durant els dies de La Setmana, el mític vaixell Astral d’Open Arms es podrà visitar al Moll de la Fusta just al costat del recinte de La Setmana. 

La Setmana del Llibre en Català se celebrarà del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar