Darrer cap de setmana de La Setmana!

LaSetmana18_03Encara ens queda un cap de setmana! Diumenge 16, a les 14.00h, conclourà la 36a edició de La Setmana del Llibre en Català. I fins aleshores encara tenim temps de gaudir l’oferta d’un dels esdeveniments culturals més importants del país, per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió. I és que aquesta edició de La Setmana està batent tots els rècords: en nombre d’expositors (204 en total, un 25% més que l’any passat), presència de segells editorials, llibreris, revistes, institucions, pel nombre d’activitats programades (265, 45 de les quals adreçades al públic familiar,)…i esperem (ho sabrem quan es faci balanç) pel nombre d’assistents i de facturació.

Entre divendres i diumenge al migdia encara estem a temps de gaudir al màxim La Setmana. Avui divendres, sense anar més lluny, celebrem la primera Nit de La Setmana, en què els estands restaran oberts fins a la mitjanit, i hi haurà activitats com l’espectacle de llum “Jo llegint” que ha concebut Tom Carr, i dissabte i diumenge ens esperem un munt d’activitats i signatures, tant als escenaris com als mateixos estands.

Si voleu consultar les activitats previstes per a aquests últims dies, consulteu el web www.web2022.lasetmana.cat, o cliqueu aquí.

Si voleu, podeu consultar les millors fotos de La Setmana d’enguany clicant aquí.

 

 

 

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar