La Setmana estrena nova web

Nova web La Setmana

La Setmana, que enguany celebra el seu 40è Aniversari, ha renovat la seva web www.la setmana.cat. La renovació respon al desig d’adaptar i facilitar la navegació de la web als dispositius mòbils, i a facilitar les consultes de les activitats.

Tot i que ara ja podeu veure el nou disseny de la pàgina, els canvis els veureu més, sobretot, quan ja estiguin publicades les fitxes informatives de les prop de 300 activitats que s’organitzaran durant La Setmana.

S’ha canviat l’estructura de les fitxes perquè resulti més fàcil filtrar-les tant per tipologies com pel dia de celebració, o per altres criteris. La idea és que des del mòbil sigui ben fàcil consultar què es fa a cada moment i a cadascun dels escenaris. A més, una nova funcionalitat de la web és que permetrà que us afegiu als vostres calendaris digitals personals, de forma directa, aquelles activitats que us interessin i no us vulgueu perdre, o compartir-les per correu electrònic o xarxes socials.

Una altra de les novetats és que la web permetrà fer directament la reserva de places en activitats que puguin tenir l’aforament limitat, i fins i tot el pagament amb targeta de crèdit en activitats com els Itineraris literaris.

La pàgina incorporarà un nou mapa que faciliti al màxim la ubicació tant dels escenaris com dels expositors i altres serveis, com punts d’informació, lavabos o sortides.

Properament, a més, estrenarem una secció que recopilarà els cartells, fotografies i les principals dades d’interès d’aquestes 40 edicions de La Setmana que enguany celebrem.

Durant la celebració de l’esdeveniment la web estarà plenament activa i amb actualitzacions constants, ja que serà el mitjà pel qual comunicarem qualsevol canvi en les activitats, publicarem notícies, notes de premsa, i reculls amb les millors fotografies del dia.

Us convidem a visitar la web, i estar atents al llarg de les properes setmanes, perquè a poc a poc anirem incorporant les fitxes informatives de les activitats, notícies i altres novetats.

La Setmana del Llibre en Català celebrarà la seva 40a edició entre el 9 i el 18 del proper mes de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona. Podeu consultar els horaris i l’agenda d’activitats programades al web www.lasetmana.cat.

 

Més informació:

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar