Matins dedicats a diferents col·lectius: escoles, biblioteques, gent gran, i socis d’Òmnium

En aquesta edició, i per primera vegada al Moll de la Fusta, La Setmana obrirà als matins i s’ha preparat diveses accions per a convidar-hi uns col·lectius determinats: les biblioteques, la gent gran, les escoles, i els associats d’Òmnium Cultural.

 

Matí de Biblioteques

Dilluns 12 de setembre serà el “Matí de les Biblioteques” amb la visita de gairebé 100 biblioteques que venen a fer les compres dels llibres de la temporada gràcies al Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya, el servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i Fundació Antigues Caixes Catalanes – BBVA. 

 

Matí de la gent gran

Dimarts 13 serà el “Matí de la gent gran”. Dedicat a la gent gran dels casals, que podran gaudir d’activitats diverses. Aquesta acció compta amb la col·laboració de la Direcció de Serveis d’Infància, Joventut i Persones Grans, Drets Socials, Justícia Global i Feminismes i LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona i del Departament de Drets socials de la Generalitat de Catalunya. 

 

Matí de les escoles

Dimecres 14 serà el “Matí de les escoles”. Prop de 600 alumnes inscrits, des de Primària fins a Batxillerat, visitaran La Setmana amb una programació específica. Diverses escoles vindran a fer també les seves compres per les biblioteques escolars gràcies al Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, Coca-Cola i la Diputació de Barcelona. 

 

Matí d’Òmnium Cultural

Dijous 15 serà el “Matí d’Òmnium Cultural”, amb un programació molt àmplia coorganitzada amb aquesta entitat cultural que enguany s’implica més que mai amb La Setmana. 

 

La Setmana del Llibre en Català tindrà lloc del 9 al 18 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona.

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar