“Parlem”, Soci Tecnològic de La Setmana un any més

Parlem a La Setmana

Parlem a La SetmanaUn any més, La Setmana del Llibre en català comptarà amb el suport de l’empresa Parlem Telecom, que repetirà com a Soci Tecnològic de l’esdeveniment, facilitant-li per tercer any consecutiu tota la cobertura i suport tecnològic. El suport de Parlem amb La Setmana és una mostra més del seu conegut compromís i implicació en la defensa i promoció de la llengua catalana.

Les persones interessades a conèixer més a fons els serveis que Parlem ofereix en telefonia, fibra, mòbil, televisió i energia podran fer-ho adreçant-se al mòdul informatiu que Parlem tindrà a l’espai d’exposició de La Setmana, on informarà dels seus serveis i oferirà una promoció de contractació especial a tots els visitants, tant a particulars com a empreses.

Parlem a La SetmanaCampanya #TrenquemElSilenciParlemCatalà

El compromís de Parlem amb la llengua catalana sempre ha estat evident des de la fundació de la companyia, l’any 2014. Enguany ha posat en marxa la campanya #TrenquemElSilenciParlemCatalà, amb suports comunicatius en tots els canals que alerten del perill en què es troba la llengua catalana i encoratja tothom a parlar-la.

Com explica la campanya, “El català es troba en procés d’extinció. Així ho han assegurat lingüistes i estudis que confirmen el context d’emergència lingüística que pateix la nostra llengua. Si no actuem ara, la nostra cultura i identitat no seran més que minuts i minuts de silenci. Hem de trencar el silenci. Sembla mentida, però hem de parlar el català, més que mai. A l’escola, a casa i al carrer, cada dia i amb tothom. Si no callem, la nostra llengua no callarà mai. A Parlem Telecom sempre hem lluitat per tot el que som i, per això, et demanem que et ens ajudis a difondre aquest missatge tan important. La solució està a les nostres mans. Suma’t al moviment #TrenquemElSilenciParlemCatalà.

 

 

Qui és Parlem?

Parlem és l’operadora de telecomunicacions nascuda a Catalunya que ofereix serveis integrals de mòbil, Internet, fix i televisió i que aspira a donar servei als seus clients a qualsevol racó del món, tant a Particulars com a Empreses.

Fundada el juliol del 2014, Parlem comença oferint serveis de telefonia mòbil el desembre del mateix any, utilitzant la xarxa mòbil d’Orange, atès que segons la legislació estatal només quatre empreses tenen llicència per a xarxa mòbil.

A mitjans de 2018, Parlem ofereix accés a Internet a 3,5 milions de llars i negocis de Catalunya. Parlem té cobertura de mòbil arreu de l’estat i de roaming arreu del món, i també accessos de fibra i ADSL. L’any 2019 amplia la seva oferta amb el llançament de serveis de continguts audiovisuals, gràcies a l’acord amb Agile TV. L’any 2021, Parlem comença a cotitzar a borsa.

La Missió de Parlem és:

  • Oferir serveis integrals de telecomunicacions a Catalunya, des de Catalunya i en català.
  • Desenvolupar indústria i ocupació en el sector de les telecomunicacions a Catalunya.
  • Assoliren una dècada el lideratge en quota de mercat de serveis generalistes de telecomunicacions a Catalunya.

 

Més informació;

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar