“Parlem”, Soci Tecnològic de La Setmana un any més

Parlem a La Setmana

Parlem a La SetmanaUn any més, La Setmana del Llibre en català comptarà amb el suport de l’empresa Parlem Telecom, que repetirà com a Soci Tecnològic de l’esdeveniment, facilitant-li per tercer any consecutiu tota la cobertura i suport tecnològic. El suport de Parlem amb La Setmana és una mostra més del seu conegut compromís i implicació en la defensa i promoció de la llengua i la cultura catalana.

Les persones interessades a conèixer més a fons els serveis que Parlem ofereix en telefonia, fibra, mòbil, televisió i energia podran fer-ho adreçant-se al mòdul informatiu que Parlem tindrà a l’espai d’exposició de La Setmana, on informarà dels seus serveis i oferirà una promoció de contractació especial a tots els visitants, tant a particulars com a empreses.

Parlem a La SetmanaCampanya #TrenquemElSilenciParlemCatalà

El compromís de Parlem amb la llengua catalana sempre ha estat evident des de la fundació de la companyia, l’any 2014. El 2022 va posar en marxa la campanya #TrenquemElSilenciParlemCatalà, amb suports comunicatius en tots els canals que alerten del perill en què es troba la llengua catalana i encoratja tothom a parlar-la.

Com explica la campanya, “El català es troba en procés d’extinció. Així ho han assegurat lingüistes i estudis que confirmen el context d’emergència lingüística que pateix la nostra llengua. Si no actuem ara, la nostra cultura i identitat no seran més que minuts i minuts de silenci. Hem de trencar el silenci. Sembla mentida, però hem de parlar el català, més que mai. A l’escola, a casa i al carrer, cada dia i amb tothom. Si no callem, la nostra llengua no callarà mai. A Parlem Telecom sempre hem lluitat per tot el que som i, per això, et demanem que et ens ajudis a difondre aquest missatge tan important. La solució està a les nostres mans. Suma’t al moviment #TrenquemElSilenciParlemCatalà.

 

 

Qui és Parlem?

Parlem és l’operadora de telecomunicacions nascuda a Catalunya que ofereix serveis integrals de mòbil, Internet, fix i televisió i que aspira a donar servei als seus clients a qualsevol racó del món, tant a Particulars com a Empreses.

Fundada el juliol del 2014, Parlem comença oferint serveis de telefonia mòbil el desembre del mateix any, utilitzant la xarxa mòbil d’Orange, atès que segons la legislació estatal només quatre empreses tenen llicència per a xarxa mòbil.

A mitjans de 2018, Parlem ofereix accés a Internet a 3,5 milions de llars i negocis de Catalunya. Parlem té cobertura de mòbil arreu de l’estat i de roaming arreu del món, i també accessos de fibra i ADSL. L’any 2019 amplia la seva oferta amb el llançament de serveis de continguts audiovisuals, gràcies a l’acord amb Agile TV. L’any 2021, Parlem comença a cotitzar a borsa.

El juny de 2024 Parlem Telecom ha estat distingida, per segon any consecutiu, com l’operadora de comunicacions més ben valorada de l’Estat, segons l’enquesta de satisfacció que l’Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) ha realitzat entre més de 14.000 dels seus socis. La telco catalana encapçala el rànquing de satisfacció general dels clients, amb 86 sobre 100 punts, tenint en compte els serveis de veu i de dades.

L’enquesta de l’OCU, que és neutral i aliena als operadors, destaca també el lideratge de Parlem en atenció als clients de telefonia mòbil i d’Internet a casa (fibra òptica). El valor de marca de de la companyia catalana, que aposta per una atenció al client personalitzada amb serveis de qualitat i amb identitat distintiva, també assoleix el lideratge en la qualitat de connexió d’internet de casa i el màxim reconeixement dels usuaris quan a l’atenció al client i la gestió i presentació de les factures, superant les teleoperadores més petites i deixant a molta distància els grans grups, que se situen als últims llocs. En aquests dos aspectes, les diferències entre operadors són molt àmplies i Parlem torna a encapçalar el podi amb 93 i 94 punts, respectivament.

La Missió de Parlem és:

  • Oferir serveis integrals de telecomunicacions a Catalunya, des de Catalunya i en català.
  • Desenvolupar indústria i ocupació en el sector de les telecomunicacions a Catalunya.
  • Assoliren una dècada el lideratge en quota de mercat de serveis generalistes de telecomunicacions a Catalunya.

 

Més informació;

Откройте для себя мир азарта с вавада. Простая регистрация, удобный вход через зеркало и щедрые бонусы ждут вас. Не забудьте использовать промокоды для увеличения своих шансов на выигрыш. Присоединяйтесь к вавада казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей.
La Setmana. Passeig Lluís Companys, Barcelona. Del 20 al 29 de setembre de 2024
This is default text for notification bar