Torna La Setmana del Llibre en Català! Del 6 al 15 de setembre de 2019

37a edició La SetmanaLa Setmana tornarà a omplir de llibres i revistes el centre de la ciutat. Del 6 al 15 de setembre de 2019, l’avinguda de la Catedral de Barcelona tornarà a ser un espai de trobada de l’edició en català amb el seu públic.

El termini per a la presentació de sol·licituds d’aquesta convocatòria ha finalitzat.

La satisfacció d’haver assolit els objectius proposats a la 36a edició de La Setmana, que va tancar sent la més internacional de la seva història, fa que la comissió organitzadora reprengui la seva tasca amb ànims renovats i amb voluntat d’atendre els suggeriments i mancances recollits entre els partici­pants de l’edició anterior. Això permet encarar la 37a Setmana del llibre en Català afrontant nous reptes i objectius ambiciosos com la intenció de començar a donar forma de Saló del Llibre, on a més de La Setmana com a festival de la lectura i la cultura catalana, s’hi puguin encabir espais professionals de discussió i debat del sector. Així mateix, es continuaran invertint tots els esforços necessaris per fomentar la creació de nous lectors.

Podeu realitzar la vostra inscripció a través de la pagina web de La Setmana, on podeu tam­bé seguir el progrés de l’organització i les novetats que es generen a l’entorn d’aquest certamen.

En els següents enllaços trobareu les bases de contractació, descripció tècnica dels mòduls i el formulari de sol·licitud:

El termini de presentació de sol·licituds acaba el dia 4 de març de 2019.

Una vegada confirmades totes les contractacions, es procedirà a fer el sorteig públic de distri­bució dels mòduls el dia 26 de març (dimarts), a les 09.00h, a la nostra seu social (València, 279).

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar