Tens una llibreria? Participa al concurs d’aparadors de La Setmana!

concurs aparadors

Aparador de la Llibreria Gaudí de Reus, guanyadora del concurs el 2020.

Des del 2017, La Setmana organitza un Concurs d’Aparadors de Llibreries amb l’objectiu que el màxim nombre de llibreries de Catalunya dediquin els aparadors als llibres en llengua catalana i donar més visibilitat a La Setmana.

Aquest any, i per sisé any consecutiu, La Setmana organitzarà el concurs de fotografia d’aparadors de llibreries relacionat amb l’esdeveniment. Un concurs gratuït i obert a totes les llibreries de l’àmbit territorial de la llengua catalana, i que tindrà com a premi 1.000 euros.

Al concurs podrà participar qualsevol fotografia d’aparador de llibreria o taulell que faci visibles els llibres en català, La Setmana i els materials (cartells) facilitats per l’organització, que s’hagin inscrit en aquest enllaç abans del dia 22 de juliol de 2022, i que compleixin amb les bases del concurs.

El dia 21 de setembre es farà un sorteig entre totes les llibreries adscrites i que hagin enviat la fotografia. Es concedirà un únic premi de 1.000€.

La Setmana del Llibre en Català celebrarà la seva 40a edició entre el 9 i el 18 del proper mes de setembre, al Moll de la Fusta de Barcelona. Podeu consultar els horaris i l’agenda d’activitats programades al web www.lasetmana.cat.

 

Més informació:

 

 

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar