34ª Setmana del Llibre en Català

La Setmana del Llibre en Català tanca la 34a edició, la més gran de la seva història, amb la satisfacció d’haver assolit els objectius proposats, assolint una xifra rècord de 150 expositors i més de 250 activitats programades.

Es constata, tot i així, un lleuger descens de visitants i de participants en les activitats (un 12,5% menys que a l’edició del 2015), probablement provocat per la forta onada de calor viscuda a Barcelona durant la celebració de La Setmana.

Tot i així, però, La Setmana ha superat les seves previsions, especialment pel que fa a les vendes. S’han facturat un total de 354.000 €, que signifiquen un 16,6% d’increment en relació a l’edició del 2015. No s’ha d’oblidar que en l’edició del 2015 ja es va aconseguir una xifra rècord de vendes. En dues edicions, La Setmana ha incrementat la facturació global en un 42,6%.

En aquesta edició es venen 22.300 exemplars de revistes i llibres, un 8,9% més que en l’edició del 2015.  Una part de l’augment de la facturació es fruit de la presència de més expositors. El nou format (els nous mòduls) ha permès que pràcticament el 90% de l’edició en català de llibres i revistes, tingui presència a La Setmana.

Amb motiu de la celebració del 20è aniversari del Premi Trajectòria, s’inicia la col·laboració entre un artista i La Setmana. En l’edició del 2016 és Jaume Plensareconegut artista i escultor català, que va cedir un dibuix digital. El Premi Trajectòria es lliura per primer cop a un professional de la traducció: Anna Casassas.

Clica per veure les fotos de La Setmana 2016

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar