Tom Carr a la primera Nit de La Setmana

Per primera vegada, a l’avinguda de la Catedral, obrim La Setmana a la nit. Divendres dia 14, La Setmana estarà oberta fins a les 12.00 h de la nit.

Una de les activitats que s’ha programat per aquesta nit, és el projecte Jo llegint, de Tom Carr

De la mà de l’artista plàstic Tom Carr, s’animarà als assistents a celebrar el fet de llegir i tot emulant el llenguatge de les siluetes de perfil anteriors a l’aparició de la fotografia i en un espai especialment disposat, es convidarà a un joc per al qual caldran dues persones i un llibre. L’una es col·locarà de perfil, amb un llibre a les mans entre la projecció i la pantalla, i l’altra li farà una foto. Una manera senzilla i lúdica de convertir en protagonistes els lectors i els seus llibres. Totes les fotografies podran participar en un concurs que s’organitzarà a través de les xarxes socials de La Setmana.

Artista reconegut nacional i internacionalment, Tom Carr ha seguit des dels anys 80 una llarga trajectòria que abasta instal·lacions, escultura i pintura, amb una especial projecció en obres d’art públic. Defensor d’un concepte d’escultura múltiple, en perpetu diàleg amb l’espai a través de la llum i el color, Tom Carr defineix llocs i aporta elements de reflexió crítica. Expressa la vulnerabilitat de la matèria en la seva forma més íntima; així, l’equilibri de les forces presents fa bascular la serenitat d’una corba, o l’estridència d’un color recrea una forma adormida. Cadascuna de les seves obres, d’una sorprenent simplicitat, apareix com el signe imperatiu d’una evolució que va desxifrant-se ininterrompudament. I cadascuna dibuixa, d’una manera fràgil i contundent, simple i alhora única, una imatge probable del pensament.

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar