Bernat Metge – La Casa dels Clàssics | Mòdul 78-79

Editorial
Mòdul 78-79
Informació
 • Bernat Metge - La Casa dels Clàssics

  La Casa dels Clàssics és un espai de creació, pensament i difusió dels clàssics de tots els temps. Editem la col·lecció de clàssics grecs i llatins Bernat Metge, traduïts al català en una acurada edició bilingüe comentada que a més de fixar un cànon, projecten la saviesa dels clàssics cap al futur. Publiquem amb nous formats per seguir projectant els clàssics cap al futur amb la Bernat Metge Universal i la Bernat Metge Essencial. Amb les grans obres d'artista, apropem els clàssics a l'art.

 • Mòdul
  Mòdul

  78-79

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
15 de setembre de 2022
Els traductors parlaran sobre les dificultats de la traducció d’una de les escriptores més brillants del segle XX, Virginia Woolf, amb una forma expressiva tant complicada com magnífica.
Passades
12 de setembre de 2022
Col·loqui entre Jaume Ripoll Miralda i l’historiador Borja Antela en què es parlarà sobre una de les primeres cròniques històriques des dels inicis de la literatura.
Passades
12 de setembre de 2022
Col·loqui entre Sergi Grau i el col·lectiu Mentrimentres en què es parlarà sobre una de les obres cabdals de l’Antiguitat Grega, Vides i doctrines dels filòsofs més il·lustres de Diògenes Laerci.
Passades
11 de setembre de 2022
Taula rodona amb els traductors i traductores d’una de les escriptores més importants de la literatura decimonònica, Jane Austen.
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar