Columna | Mòdul 27-28

Editorial
Mòdul 27-28
Informació
 • Columna

  Columna Edicions, fundada l'any 1985, va irrompre amb èxit en el món editorial català amb la vocació de crear lectors mitjançant la publicació d’autors estrangers com ara Tom Sharpe, David Leavitt, Bret Easton Ellis, Jay Mclnerney, Woody Allen i la recuperació de grans obres clàssiques per al seu catàleg, com la monumental A la recerca del temps perdut, de Marcel Proust, o Viatge a Itàlia, de Goethe, a la vegada que editava joves autors catalans. Actualment disposa d'un dels millors catàlegs d'obres d'autors catalans, entre els quals es troben Emili Teixidor,Ferran Torrent,Empar Moliner, Maria Barbal,Toni Soler, Antoni Pladevall,Albert Villaró,Sílvia Soleri Martí Gironell, combinat amb la publicació de traduccions d’autors de gran actualitat com ara Jonathan Franzen, Tom Wolfe, Mathias Enard, Åsa Larsson, Federico Moccia o Stieg Larsson. El seu catàleg està integrat principalment per obres de narrativa, tot i que actualment, a causa de la diversificació de gèneres, publica també obres de no-ficció. Durant els últims anys Columna ha experimentat una gran expansió pel seu coneixement de les necessitats del lector en català, per una política de vendes pròpia d'un mercat normalitzat i per apostes pioneres en l'àmbit de l'edició, com ara la publicació dels anomenats llibres mediàtics. Convoca el premis Nèstor Luján de Novel·la Històrica. Publica els següents premis de novel·la: Premi PrudenciBertrana, Premi Pin i Soler i Premi Carlemany per al Foment de la Lectura.

 • Mòdul
  Mòdul

  27-28

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
Toni Cruanyes
13 de setembre de 2022
Toni Cruanyes presenta la seva nova novel·la La vall de la llum, Premi Josep Pla 2022, que recorda la vida d’una generació que va sobreviure a la Guerra Civil i que també s’ha hagut d’enfrontar a la pandèmia.
Passades
16 de setembre de 2022
Diàleg sobre el relat colpidor de Laia Aguilar sobre la maternitat on el dolor, la pèrdua i l’opressió del cos de la dona seran els eixos centrals que vertebren l’obra.
Passades
16 de setembre de 2022
Presentació amb els autors de diferents novetats sobre la literatura de viatges contemporània.
Passades
14 de setembre de 2022
David Castillo serà el conductor d’aquesta taula rodona on es presentaran les novetats de Columna Edicions, que oscil·len de l’escenari idíl·lic d’un llac al Pallars fins al retrobament amb el començament de la nostra civilització a Grècia.
Passades
13 de setembre de 2022
Conversa, en col·laboració amb DO Catalunya, entre Anna Guitart i l’escriptora Empar Moliner en què dialogaran sobre Benvolguda, un relat commovedor i inoblidable sobre l’amistat, el pas del temps, el perdó i la cruesa secreta, mai explicada i sempre suavitzada,...
Passades
11 de setembre de 2022
Taula rodona centrada en la lluita femenina en el setge napoleònic i la història de les Corts Catalanes, a més de la repressió de la societat catalana durant la dictadura franquista a finals del règim.  
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar