Cossetània Edicions | Mòdul 13-14

Editorial
Mòdul 13-14
Informació
 • Cossetània Edicions

  Cossetània Edicions és una editorial generalista especialitzada en la publicació de llibres sobre natura, esport, excursionisme, cuina (general i saludable), turisme i cultura popular, que aposta també per la divulgació científica, el llibre pràctic i d’altres temes d’interès actual, i que compta també amb una creixent línia infantil relacionada amb la mateixa temàtica. Publica un centenar de llibres a l’any.

 • Mòdul
  Mòdul

  13-14

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
15 de setembre de 2022
Presentació del receptari de Gina Estapé, Cuina Sana, que parla sobre cuina saludable amb receptes que serveixen pel dia a dia.
Passades
14 de setembre de 2022
Espectacle en el qual el divulgador científic Pere Renom explica la ciència a través d’experiments pràctics que apareixen al llibre. Aquesta és una activitat per a tots els públics, divertida, amena i sorprenent, per entendre algunes qüestions científiques.
Passades
13 de setembre de 2022
Els autors d’aquestes obres discutiran sobre salut mental i possibles eines que poden ajudar a sobreposar-se en moments complicats de la vida.
Passades
10 de setembre de 2022
Presentació del nou llibre de Ton Lloret, Repoblem, en què l’autor parla de l’èxode urbà al medi rural a partir dels anys de pandèmia: una oportunitat per frenar el despoblament i equilibrar el territori. A més, Inés Bertrán presentarà Dones ramaderes, 36...
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar