Comanegra | Mòdul 11-12

Editorial
Mòdul 11-12
Informació
 • Editorial Comanegra

  Comanegra és una editorial independent que en els darrers anys ha esdevingut un referent de qualitat i rigor. El 2019 era guardonada amb el 25è Memorial Fernando Lara, que cada any atorga El Gremi d'Editors de Catalunya, reconeixent-la com una de les editorials més innovadores del país, capaç de crear projectes insòlits i forjar-se una identitat a partir de l'eclecticisme i una pluralitat de projectes sorprenents. Els lectors torbaran llibres de divulgació cultural i artística, narrativa, assaig, història, política, còmic, entre altres.

 • Mòdul
  Mòdul

  11-12

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
15 de setembre de 2022
Els dos autors del llibre exposaran algunes de les engrunes que componen aquesta guia sobre l’alimentació en català. Des dels fonaments de la nutrició aplicats a cada grup d’aliments fins a preguntes resoltes provinents de consultes reals a l’especialista Abel...
Passades
15 de setembre de 2022
Passades
13 de setembre de 2022
Taula rodona amb el crític literari Antoni Martí Monterde que celebra la figura de Joan Fuster a través de l’antologia de Comanegra sobre el seu assaig crític.
Passades
11 de setembre de 2022
Celebració del centenari de Guillem Viladot, un dels escriptors i poetes més significatius de la llengua catalana del segle XX.
Passades
10 de setembre de 2022
En la celebració del centenari de Gabriel Ferrater es parlarà sobre la importància de la seva obra a través de l’antologia de Comanegra, Donar nous als nens.
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar