LU (Llibreria Universitària) | Mòdul 21-22

Llibreria
Mòdul 21-22
Informació
 • LU (Llibreria Universitària)

  BEN VIL, S.A. neix l'any 1958 de la mà del Sr. Eduardo Beneyto i de la seva esposa Mª. Ángeles Vilalte amb el nom de BEN TOR com a empresa familiar que es dedica a la venda i distribució de llibres a l'engròs i al detall, amb seu a Barcelona. L'any 1988 esdevé Societat Anònima i canvia l'antic nom per l'actual (BEN VIL, S.A.).

  Actualment, BEN VIL, S.A. es compon del nostre magatzem logístic, la Llibreria Universitària i el segell editorial LU. La nostra seu principal, amb una superfície de 2.000m2 i situat a Esplugues de Llobregat, és el centre neuràlgic logístic, des d'on es gestiona tota la paqueteria, tant d'entrada (recepció de mercaderia) com de sortida (enviaments a clients ia la resta de llibreries que pertanyen a l'empresa). També es fa des d'aquí tota la gestió administrativa, recursos humans i la gestió de l'equip comercial, així com el nostre Cash & Carry (400 m2 amb les darreres novetats editorials)

  BEN VIL, S.A. disposa de vehicles propis, subcontractant transport diari per a tota Espanya a diferents agències, per aconseguir que els enviaments arribin a la destinació amb la màxima diligència. Tots els lliuraments es realitzen amb els principis de professionalitat necessaris per poder oferir als nostres clients una resposta instantània de la situació de les comandes.

  Tenim clients repartits per tot el territori espanyol ia lestranger. Aquests clients inclouen tot tipus de Distribuïdors, Llibreries, Grans Superfícies, Institucions, Escoles, Universitats, Botigues especialitzades, Museus, Biblioteques, Ajuntaments, etc...

  Som Proveïdors Homologats pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, ​​de la Universitat de Barcelona i del Parlament Europeu

 • Mòdul
  Mòdul

  21-22

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar