Obscura Editorial | Mòdul 42

Editorial
Mòdul 42
Informació
 • Obscura Editorial

  Obscura és un projecte editorial que s’ha construït al voltant del temor, la incertesa i la fantasia. Tenim una intenció molt clara: publicar històries que ens enfrontin amb tots i cadascun dels elements que constitueixen l’essència de l’ésser humà: la por, el patiment, el sacrifici... Relats sobre els nostres orígens, sobre la cerca constant de la veritat, la possible existència d’altres móns; sobre la por a nosaltres mateixos, a qui som i a allò que no sabem que som capaços de fer; sobre la por que ens infon la desconeixença. El terror, la fantasia, la ciència-ficció, la novel·la històrica i el thriller constitueixen l’essència d’Obscura. Ens mouen les obres lleugeres, trepidants, sense pretensions literàries, però amb personatges i trames consistents que, per damunt de tot, atrapin, angoixin, ens omplin el cos de tensió i en què convergeixi l’interès del públic juvenil i adult. Destaquem la no-ficció com un altre dels pilars sobre els quals l’editorial s’edifica: complementarem el catàleg amb una aproximació històrica, rigorosa i documentada a la por, a la fantasia i al misteri. Com a idea de partida, tenim pensat abordar qüestions com ara la religió, els mites i les llegendes. Obscura s’ubica a Barcelona, així que desitgem atendre els mercats tant castellà com català. Publicarem autors coneguts al mateix temps que plomes inèdites amb un recorregut prometedor en el món de l’escriptura. Volem contribuir a popularitzar el gènere i apropar el lector a un terror i una fantasia de qualitat, tot alimentant-se d’allò que considerem ocult, misteriós, desconegut, sobrenatural... En definitiva, de tot allò que ens infon por, que fa volar la imaginació, ens fa sentir incòmodes, ens impulsa a girar-nos pel carrer per assegurar-nos que ni res ni ningú no ens segueix, o a tancar els ulls amb força i desitjar que desaparegui.

 • Mòdul
  Mòdul

  42

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
11 de setembre de 2022
Conversa sobre literatura fantàstica i terror de mà de les obres de dues de les personalitats que van marcar aquests gèneres: H.P. Lovecraft i William Peter Blatty.
Passades
10 de setembre de 2022
Presentació de quatre novetats al català de fantasia i ciència ficció, que oscil·len des de la novel·la de la famosa pel·ícula de Hayao Miyazaki, El castell ambulant, fins al transhumanisme i la tecnologia cyborg.  
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar