Omega/Medici | Mòdul 21-22

Editorial
Mòdul 21-22
Informació
 • Omega/Medici

  Aquest grup editorial té l'origen a Editorial Iberia. Fundada els primers anys de la dècada de 1920 es va dedicar a l'edició de llibres de divulgació històrica i costumista. A la postguerra va publicar la col·lecció “OBRES MESTRES” amb obres de clàssics grecs, llatins i també de clàssics castellans, anglesos, francesos, alemanys i russos amb traductors de la talla d'Antonio Tovar, Maria Luz Morales i Jaume Bofill i Ferro. També hi ha una col·lecció de llibres d'autoajuda.

  El 1948 el seu propietari, Gabriel Paricio Fonts (1900-1989), va fundar Ediciones Omega. La seva línia editorial es va centrar al principi en llibres d'art (Col·lecció Poliedre) i llibres de Fotografia. A mitjan dècada dels cinquanta va començar a publicar llibres científics i tècnics, especialitzant-se, sobretot, en Biologia, Botànica, Bioquímica i Biologia Cel·lular. Va crear també la col·lecció de Guies del Naturalista que actualment compta amb 460 títols. En els darrers anys s'ha potenciat la publicació de llibres de Fotografia, Vídeo i Televisió, d'Horticultura i una col·lecció de Literatura infantil.

  El 1983 els seus successors van crear una nova editorial: Ediciones Medici. Especialitzada en llibres sobre l'embaràs, la cura del nen en els primers anys de vida i l'educació i l'orientació dels fills fins al final de l'adolescència.

 • Mòdul
  Mòdul

  21-22

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar