Periscopi | Mòdul 17-18

Editorial
Mòdul 17-18
Informació
 • Periscopi

  Som una editorial independent, jove i valenta que publica bona literatura en català. A Periscopi apostem tant per autors catalans com per traduccions d’altres llengües, i tenim clar que aquesta aposta consisteix a incorporar a la cultura catalana noms que aportin atreviment, modernitat i novetat. Ens mou el respecte a un ofici, editar llibres, que considerem més necessari que mai. Busquem aquells lectors de narrativa que exigeixen una experiència lectora gratificant i plena en la nostra llengua. Creiem en el valor del llibre com a eina que ajuda a transformar i millorar la societat. Cuidem tots els detalls al llarg del procés editorial, des que ens arriba el manuscrit fins que el llibre està a les mans del lector. Oferim un catàleg coherent, acurat i necessari que parteix del nostre amor a la literatura i de la creença que aquesta mereix arribar al major nombre possible de persones. Valorem l’originalitat, la diferència, el talent i l’excel·lència, i creiem que mereixen ser recompensats. Creiem en la intel·ligència del lector i esperem poder-nos guanyar la seva confiança a través de la feina ben feta, de l’esforç, de la il·lusió i la professionalitat. A través, en definitiva, dels llibres publicats. A més de la impremta, a la dècada de 1430 Gutenberg va inventar i comercialitzar un aparell que permetia veure-hi per sobre de la multitud als peregrins que assistien a un festival religiós d’Aquisgrà. Era el predecessor del periscopi, que avui en dia s’empra per detectar objectes situats fora del camp de visió, i que deu gran part de la seva fama a l’ús que durant molts anys n’han fet els submarins. Es tracta, doncs, d’un objecte que casa a la perfecció amb la nostra voluntat de cercar més enllà d’allò que és evident.

 • Mòdul
  Mòdul

  17-18

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
16 de setembre de 2022
Diàleg entre l’editor Aniol Rafel i l’escriptora Helena Guilera on es parlaran sobre els temes centrals de la seva última publicació. El desig, l’atracció i la mort són tres peces fonamentals que componen un relat coral sobre els cossos i...
Passades
14 de setembre de 2022
El periodista del New York Times Magazine Robert Kolker parla amb Milagros Pérez Oliva, Premi Nacional de Periodisme, sobre l’esquizofrènia i la història recent en la recerca i el tractament d’aquesta malaltia.
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar