Raig Verd | Mòdul 75-76

Editorial
Mòdul 75-76
Informació
 • Raig Verd Editorial

  Des de l’inici d’aquest projecte ens hem preguntat per què volem editar llibres. La resposta és donar més espai a obres inquisitives, compromeses, valentes, inconformistes i exigents a les llibreries i a les biblioteques. Ens agradaria que els nostres llibres col·laboressin a formar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors del seu temps. Publiquem obres inquisitives, valentes, inconformistes i exigents. El nostre objectiu és publicar obres de qualitat de la millor manera possible.

 • Mòdul
  Mòdul

  75-76

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
10 de setembre de 2022
Presentació de quatre novetats al català de fantasia i ciència ficció, que oscil·len des de la novel·la de la famosa pel·ícula de Hayao Miyazaki, El castell ambulant, fins al transhumanisme i la tecnologia cyborg.  
Passades
10 de setembre de 2022
A través de l’obra de Joanna Russ, Com destruir l’escriptura de les dones, Oye Sherman, Natza Farré i Míriam Cano discutiran sobre les estratègies que la societat heteropatriarcal utilitza per ignorar, condemnar o menystenir les dones que produeixen literatura.
Passades
9 de setembre de 2022
Presentació i recital de l’obra Colònia DMZ de l’autora Don Mee Choi, on fa una crònica del seu retorn a Corea i, a la vegada, documenta i visibilitza la brutalitat de la guerra civil al seu país a mitjans del segle...
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar