Viena Edicions | Mòdul 25-26

Editorial
Mòdul 25-26
Informació
 • Viena Edicions

  La divisió de serveis està formada per un equip de professionals qualificats i especialitzats en publicacions de prestigi i edicions personalitzades, amb més de 12 anys d'experiència en el món de l'edició. La nostra raó de ser és oferir un servei integral a totes les empreses que necessiten editar publicacions de qualitat i prestigi, i proporcionar un ampli ventall de possibilitats a l'hora de personalitzar edicions amb objectius diversos. Professionalitat, rigor i eficàcia defineixen la nostra manera de treballar i d'elaborar tots els projectes que ens confien els nostres clients.

 • Mòdul
  Mòdul

  25-26

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
15 de setembre de 2022
Els traductors parlaran sobre les dificultats de la traducció d’una de les escriptores més brillants del segle XX, Virginia Woolf, amb una forma expressiva tant complicada com magnífica.
Passades
11 de setembre de 2022
Taula rodona amb els traductors i traductores d’una de les escriptores més importants de la literatura decimonònica, Jane Austen.
Passades
11 de setembre de 2022
Conversa i celebració d’una de les obres més importants de la literatura universal i que va suposar un abans i un després dins del gènere de l’assaig i les escriptures del jo, A la recerca del temps perdut de Marcel...
Passades
9 de setembre de 2022
Amb la participació de Blanca Pujals i Carlota Freixenet, conductores del pòdcast Punkies decimonòniques, el programa radiofònic es centrarà en una de les grans obres de la literatura en femení del segle XIX, Donetes de Louise May Alcott.
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar