El pa i l’embotit: Xavier Barriga i David Sanglas

Aquesta activitat posa el focus en dos pilars essencials de la nostra tradició culinària: el pa i els embotits. El pa. De la massa a la taula, de Xavier Barriga, mestre forner, ens endinsa en l’art de fer pa a casa amb passió, tècnica i respecte pels processos lents i naturals. Per la seva banda, Embotits, de David Sanglas, ofereix un recorregut gustós per la cultura carnívora catalana, amb receptes, història i saviesa artesana.

Una conversa sobre ofici, patrimoni i sabor, on la gastronomia es reivindica com a transmissora de coneixement i identitat. L’activitat culminarà amb un petit showcooking en directe, on els autors elaboraran i combinaran pa i embotits perquè el públic pugui veure —i assaborir— com la tradició es transforma en plaer quotidià.

 

Participen: Xavier Barriga i David Sanglas

 

El pa, de la massa a la taula (Xavier Barriga), Rosa dels Vents

Embotits (David Sanglas), Rosa dels Vents

Informació
Informació
Играйте в Вавада казино - каждая ставка приносит выигрыш и приближает к большим деньгам. Заходите на официальный сайт Вавада казино и вперед к победам!
La Setmana. Passeig Lluís Companys, Barcelona. Del 19 al 28 de setembre de 2025
This is default text for notification bar