Itineraris

De passeig… Itineraris literaris de la mà dels seus autors/es

La Setmana ofereix 31 passejades literàries a partir de llibres publicats de la mà de les seves autores i autors i proposades per les respectives editorials, i altres entitats que ens permeten descobrir els escenaris de cada una de les obres.

18 d’aquests itineraris tenen lloc a Barcelona ciutat i 13 es desenvolupen en altres indrets de tot Catalunya, en aquests últims es comptarà amb el suport d’Òmnium Cultural durant la ruta.

Les inscripcions online romandran obertes fins al dia d’abans de cada itinerari. Després d’aquesta data es podran adquirir les entrades al mateix punt de trobada de l’itinerari, sempre que hi hagi places disponibles.

Atenció! Ara les inscripcions es fan des de la mateixa pàgina web de La Setmana. Clica sobre l’itinerari que t’interessa i segueix les passes per realitzar la compra

El mateix dia de l’itinerari us lliurarem un val a compte de 4.50€ vàlid per la compra del llibre de la ruta a La Setmana del Llibre en Català.

itinerari-literari

LES PLACES SÓN LIMITADES!

Preus:

-Preu itinerari: 9€
-Preu itinerari socis d’Òmnium Cultural 6€
Preu itinerari titulars del Carnet Jove 6€
-Preu (2×1) de La Vanguardia 9€

Promocions no acumulables.

Recordeu que el val a compte només és vàlid a La Setmana del Llibre en Català del 9 al 18 de setembre de 2022. Passades aquestes dates el val no es podrà bescanviar. Els itineraris gratuïts, no tenen val de descompte.

Un cop realitzada la inscripció, sobretot dels itineraris de l’últim cap de setmana, si volguéssiu tenir el val a compte abans de la ruta, us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu itineraris@lasetmana.cat

Més informació itineraris@lasetmana.cat

Consulta la política de cancel·lació aquí!
Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar