La Setmana Compromesa

Llibertat d'expressió

L’any 2018, conjuntament amb el PEN Català i l’Associació Catalana pels Drets Civils, a La Setmana es va fer públic el “Manifest per la Llibertat d’Expressió”

Cada any, La Setmana i tots els implicats en la seva organització (Comissió Organitzadora, expositors, institucions, col·laboradors, patrocinadors, treballadors…), volen mostrar el seu compromís social.

L’any 2015 es va organitzar, de la mà de la Creu Roja, la “Prestatgeria solidària” i es van recollir llibres per als col·lectius més vulnerables.

L’any 2016 es va fer públic el manifest “La cultura escrita amb els refugiats“. Llegeix-lo aquí.

En l’edició del 2017, conjuntament amb FundiPau (Fundació per la Pau), es van organitzar diferents actes i xerrades a favor de la Cultura de la Pau i la No-violència. Llegiu la notícia i el manifest en aquest enllaç.

L’any 2018, conjuntament amb el PEN Català i l’Associació Catalana pels Drets Civils, a La Setmana es va fer públic el “Manifest per la Llibertat d’Expressió”. que podeu llegir en aquest enllaç.

L’any 2019 La Setmana Compromesa es va centrar en donar visibilitat i denunciar la violència de gènere. Pots llegir aquí el manifest.

La Setmana de l’any 2020, marcada per la pandèmia del Covid-19, va centrar el seu compromís a retre homenatge a tot el personal sanitari (àmpliament entès) del nostre País, i va defensar més que mai la inversió i el suport a la Sanitat Pública. Llegeix aquí el manifest.

L’any 2021, amb el país encara marcat per la pandèmia i els seus efectes psicològics sobre la població, La Setmana va mostrar el compromís social en suport de la sanitat pública al servei de la salut mental. Aquí en podeu llegir el manifest.

Aquest 2022, el motiu amb què es compromet La Setmana és el present i futur del català a l’escola. Aquí en podeu llegir el manifest.

 

Categories
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar