La Setmana’24 presenta el cartell oficial

Aquí teniu el cartell de La Setmana 2024.

El cartell de la 42a edició de La Setmana del Llibre en Català ha estat elaborat per l’il·lustrador català Adrià Ferrer Marquès (Malgrat de Mar, 1988), més conegut com “El Marquès“.

La imatge de l’artista remet a les dues novetats de la nova edició: l’espai urbà del passeig Lluís Companys, amb l’Arc de Triomf com a icona; i la situació festiva de les festes de La Mercè, amb un gran castell de focs format per llibres.

Adrià Ferrer, “El Marquès“, és un jove il·lustrador establert a Barcelona. Provinent del món de la música, ja va començar d’adolescent a dissenyar portades de discos, pòsters i samarretes. El seu estil combina el grafisme, el cartellisme mid-century i l’estètica de les tècniques d’estampació, combinant-ho amb l’elegància de les portades de jazz i un cert toc beatnik. Amb un clar regust retro, actualment treballa per al món de la música, la publicitat i pel món editorial, on va guanyar els premis Junceda de la Il·lustració Catalana al millor llibre infantil (2020) i el millor llibre adult de ficció (2021).

La Setmana’24

Del 20 al 29 de setembre de 2024, Barcelona acollirà la 42a edició de La Setmana del Llibre en Català, el gran espai de trobada entre lectors, editors, llibreters i autors.

Aquest cop, i de manera excepcional, el festival del llibre en català canvia d’ubicació i de dates. La fira s’instal·larà al passeig Lluís companys i tindrà lloc del 20 al 29 de setembre. Tradicionalment, La Setmana se celebra al voltant de l’11 de setembre però per primer cop coincidirà amb les festes de La Mercè i se sumarà a la gran festa de la ciutat, oferint una programació festiva i literària per aquells dies.

Pel que fa al canvi d’ubicació temporal, es degut a la celebració de la 37a Copa Amèrica a Barcelona, però amb la idea de retornar més endavant al Moll de la Fusta, on la fira s’ha celebrat els darrers quatre anys.

Durant 10 dies el festival acollirà activitats per a tots els públics, amb presentacions, recitals i concerts, converses amb autors nacionals i internacionals i signatures, a més de moltes altres sorpreses.

En aquesta nova edició hi participaran 280 expositors entre segells editorials, llibreries i institucions, amb un total de 86 mòduls al llarg del passeig.

El comitè organitzador de La Setmana del Llibre en Català està encapçalat per Editors.cat i hi participen el Gremi d’Editors de Catalunya, l’APPEC, el Gremi de Llibreters de Catalunya, el Gremi de Distribuïdors de Publicacions de Catalunya, el Consorci de Biblioteques de Barcelona, la Xarxa de Biblioteques Locals de la Diputació de Barcelona, l’ICEC, l’ICUB i l’Institut Ramon Llull. Així mateix, compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Ministerio de Cultura.

Откройте для себя мир азарта с вавада. Простая регистрация, удобный вход через зеркало и щедрые бонусы ждут вас. Не забудьте использовать промокоды для увеличения своих шансов на выигрыш. Присоединяйтесь к вавада казино и наслаждайтесь азартными играми. Удобный вход, быстрая регистрация и множество бонусов ждут вас. Используйте промокоды для максимальных выигрышей.
La Setmana. Passeig Lluís Companys, Barcelona. Del 20 al 29 de setembre de 2024
This is default text for notification bar