La Galera | Mòdul 5-6

Editorial
Mòdul 5-6
Informació
 • La Galera

  Només amb molta passió va ser possible construir des de zero, el 1963, una editorial clau per entendre la literatura infantil i juvenil del nostre país: la Galera. I només el fet de mantenir aquesta passió ha permès que, 50 anys més tard, s’hagi convertit en una de les més importants de Catalunya i Espanya, amb més de 200 novetats anuals. Una passió que queda clara en l’aposta ferma per la política d’autor, que ens va portar a publicar per primera vegada molts dels qui esdevindrien els grans autors de literatura infantil i juvenil de la segona meitat del segle XX. I, a partir del 2009, a crear diferents segells i ampliar el ventall d’autors amb molts dels millors talents consolidats i els novells més prometedors, i iniciar així el període de creixement més sostingut de la història de l’editorial. Amb la mateixa passió, la Galera afronta els nous reptes d’un món que ja no entén de fronteres. L’exportació i la venda internacional de drets han fet possible tenir best-sellers a la vegada a Europa, l’Amèrica Llatina i Àsia. 

Així, més de 50 anys després del seu naixement, la Galera és més forta, més rellevant i més gran que mai. L’única cosa que es manté exactament igual és, no cal dir-ho, la passió.

 • Mòdul
  Mòdul

  5-6

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
11 de setembre de 2022
17 de setembre de 2022
11 de setembre de 2022
16 de setembre de 2022
Ana Polo presenta una obra dirigida a joves de dotze anys, en la qual s’aborden temes com el període, els canvis corporals a l’adolescència o el consentiment. Aquesta conversa ajudarà tant a les lectores adolescents com a mares i pares a...
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar