Tigre de Paper | Mòdul 74-75

Editorial
Mòdul 74-75
Informació
 • Tigre de Paper

  Tigre de paper | Edicions som una editorial nascuda el 2011 i amb gairebé 50 obres editades en 4 col·leccions, les quals contribueixen a desenvolupar el pensament crític, teixir identitat col·lectiva i enriquir l’àmbit literari en llengua catalana. Per això ens hem sumat al conjunt d’editorials i projectes culturals que enfrontem la cultura del consum i del mercat per construir cultura popular, treballant amb Virus Editorial, cooperant amb Llibres Artesans, participant de l’Espai Contrabandos, impulsant Literal, fira de llibres i idees radicals i sent membres de l’Associació d’Editorials Independents Llegir en català. Hem crescut amb la ferma voluntat de que els nostres llibres puguin ser eines per aquelles persones i col·lectius mobilitzats en la lluita per la transformació social, i alhora, una porta d’entrada al pensament i la consciència crítica per a totes aquelles lectores de ment desperta.

 • Mòdul
  Mòdul

  74-75

 • Web
 • Xarxes Socials
  Xarxes Socials

Activitats de l'expositor
-
9 de setembre de 2022
 Conversa entre Gemma Garcia Parellada i Maria Grau Perejoan sobre tres de les autores antillanes en vida més destacades, una tradició literària desconeguda en el panorama en català. El col·loqui endinsarà al públic en aquest univers per conèixer-ne els trets...
Passades
10 de setembre de 2022
En aquest col·loqui, els autors de les diferents obres, parlaran de l’èxode urbà i de les possibilitats en el camp, a més de la crisi climàtica i la necessitat de canviar el nostre mode de vida per reconduir la catàstrofe.
Passades
La Setmana. Moll de la Fusta, Barcelona. Del 8 al 17 de setembre de 2023
This is default text for notification bar